Dolar

32,5700

Euro

34,7542

Altın

2.410,68

Bist

9.645,02

Garanti Mortgage'tan Öğretmenler Günü'ne özel kampanya

Garanti Mortgage'tan Öğretmenler Günü'ne özel kampanya

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-10 14:02:39

Garanti Mortgage'tan Öğretmenler Günü'ne özel kampanya
Garanti Mortgage, öğretmenlere özel kampanyasıyla avantajlı kredi seçenekleri ve hediye bonus kazanma fırsatı sunuyor.

Garanti Mortgage'tan yapılan açıklamaya göre, şirket, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla hayata geçirdiği kampanyası ile ev almak isteyen öğretmenlere uygun koşullarla kredi kullanma imkanı sunuyor. 2015 sonuna kadar tüm öğretmenlerin ve eşlerinin yararlanabileceği kampanya kapsamında konut kredisi kullananlar düşük faiz oranlarının yanı sıra 250 TL hediye Bonus kazanıyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyenler, Garanti şubelerinden, 444 EVİM (444 3846) hattından ve "www.garantimortgage.com" internet adresinden bilgi alabiliyor ve başvuruda bulunabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, şunları kaydetti:

"Garanti Mortgage olarak, ev sahibi olmak isteyen öğretmenlerimizi düşündük ve 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle özel bir kampanya başlattık. Tüm öğretmenlerimiz ve eşleri, 31 Aralık tarihine kadar bankamıza başvurup avantajlı koşullarla hayalindeki eve sahip olabilirler.

Geleceğimiz olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin de kendi evlerinde geleceğe güvenle bakmalarını arzu ediyoruz. Önümüzdeki dönemde, farklı kampanya ve fırsatlarla ev sahibi olmak isteyen müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik çözümlerle sektörün lideri olmayı sürdüreceğiz."

Haber Ara