Dolar

32,3331

Euro

35,1182

Altın

2.302,25

Bist

9.079,97

'Garanti Bankası İşletmecilik Seminerleri' devam ediyor

'Garanti Bankası İşletmecilik Seminerleri' devam ediyor

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-26 11:21:33

'Garanti Bankası İşletmecilik Seminerleri' devam ediyor
Garanti Bankası'nın, 2013 yılında "Üniversite-Sanayi İşbirliği Komisyonu Çalışma Modülleri" doğrultusunda, Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'yle hayata geçirdiği proje devam ediyor.

Garanti Bankası'nın açıklamasına göre, banka yöneticilerinin, Almanca İşletme Bölümü üçüncü sınıf öğrencilerine "Garanti Bankası İşletmecilik Seminerleri" adı altında verdiği ders, üniversite-sanayi iş birliğine örnek teşkil ediyor.

Proje sayesinde öğrenciler, iş dünyası oyuncularıyla iletişim kurabilmenin yanında profesyonel dünyaya ilk adımı atarak kendilerini geliştirme şansı yakalıyor.

Pazarlama, finans, insan kaynakları, kurumsal iletişim gibi birçok konu başlığının anlatıldığı dersi başarıyla tamamlayan ilk üç öğrenciye ise Garanti Bankası bünyesinde staj yapma fırsatı sunuluyor.

Almanca İşletme Bölümü öğrencilerinin ilgi gösterdiği dersin, 2015-2016 döneminde de sürdürülmesi planlanıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası İnsan Kaynakları Koordinatörü Osman Tüzün, banka yöneticileri olarak, 2 yıl önce Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'yle imzaladıkları protokol kapsamında öğrencilere pazarlama, finans, insan kaynakları gibi temel dersleri verdiklerini ifade etti.

Bunların yanı sıra bankacılık sektöründe ürün geliştirme, yetenek yönetimi, pazarlama iletişimi, medya planlama gibi farklı konularda da öğrencilere bilgi verdiklerini aktaran Tüzün, şunları kaydetti:

"Böylece, gelecekte bankacılık mesleğini seçmek isteyen gençlerimize deneyimlerimizi aktarma fırsatı buluyoruz. Onlara, üniversite sıralarında öğrendikleri teorik bilgileri pratikle buluşturma şansı sunuyoruz. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Garanti Bankası İşletmecilik Seminerlerini, daha çok gencin faydalanması ve eğitimleri sırasında farklı bir bakış açısı kazanabilmesi için 2015-2016 döneminde de sürdürmeyi planlıyoruz."

Haber Ara