Dolar

32,3356

Euro

35,1760

Altın

2.245,30

Bist

8.718,11

Galaxy Watch3 ve Galaxy Buds Live tanıtıldı!

Samsung’un en yeni Galaxy giyilebilir ürünleri; yaşam tarzınızı ve günlük rutinlerinizi sürdürmenizi sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda sağlıklı yaşamanıza, daha iyi iletişim kurmanıza ve teknolojinizden en iyi şekilde yararlanmanıza da yardımcı olacak.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-08-05 21:44:07

Galaxy Watch3 ve Galaxy Buds Live tanıtıldı!

Samsung Electronics, gerçekleştirdiği Unpacked etkinliğinde Galaxy Watch3 ve Galaxy Buds Live ürünlerini tanıttı. Galaxy Watch3, zamanın ötesinden gelen işçiliği en son fitness ve wellness özellikleriyle birleştiren yeni nesil bir akıllı saat olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Galaxy Buds Live ise birinci sınıf ses teknolojisi ile şık ve ergonomik tasarımı bir araya getiren gerçek kablosuz kulaklıkların en yeni hali olarak öne çıkıyor.Galaxy Watch3 ve Galaxy Buds Live, özellikle mevcut koşullarda yaşam tarzınızı ve günlük rutinlerinizi sürdürmek için kullanışlı araçlar olarak yaşamınızı daha da kolaylaştıracak. Her iki cihaz da daha sağlıklı yaşamanıza, daha iyi iletişim kurmanıza ve teknolojinizden en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olmak için geniş Galaxy ekosistemine sorunsuz bir şekilde entegre edildi.

 

Galaxy Watch3: Gelişmiş sağlık teknolojisiyle hayatınızın kontrolü sizde

Galaxy Watch3, hem tüm gün kullanabileceğiniz kadar rahat, hem de lüks bir saatteki tüm işçilik özelliklerini içinde barındırıyor. Zamansız bir tasarıma sahip bu saat, paslanmaz çelik ve yüksek kalite deri gibi birinci sınıf malzemelerle üretildi. Ayrıca Galaxy Watch3, ilk kez dayanıklılığı ve zarafetiyle öne çıkan titanyum modeliyle de satışa sunuluyor. Galaxy Watch3 sağlık ve sağlıklı yaşam takibinde de yenideneyimler sunuyor. Kandaki oksijen takibi (SpO2) özelliği, fitness ve sağlıklı yaşam için zamanla oksijen doygunluğunu ölçecek ve izleyecek. Ayrıca düşme halinde daha çabuk yardım almak için Galaxy Watch3'de düşmeleri algılayan, yani olası bir düşme durumunu tespit eden ve seçtiğiniz kişilere SOS bildirimi gönderebilen yeni bir özellik bulunuyor.

Ayrıca Koşu analizi, koşu sırasında gerçek zamanlı geri bildirimin yanı sıra formunuzu yükseltmenize, performansınızı artırmanıza ve yaralanmaların azaltılmasına yardımcı olan altı faktörlü egzersiz sonrası raporlar sunabilecek. Kardiyoda ilerlemenizi takip etmek için oksijen alımınıza dair fikir veren VO2 max ölçümlerine kolayca erişebileceksiniz. 120'den fazla farklı antrenman videosundan oluşan bir kütüphaneye sahip Samsung Health ile evdeyken bile eksiksiz hizmet sunan bir fitness stüdyosuna erişebilirsiniz. Tek yapmanız gereken Galaxy akıllı telefonunuzda bir egzersiz rutini seçmek ve Samsung Smart TV'nize yönlendirmek; Galaxy Watch3'ünüz gerisini halleder ve antrenmanı otomatik olarak izler. Dinlenmek de egzersiz kadar önemli olduğu için Samsung, piyasaya ilk çıktığı 2014 yılından bu yana uyku yönetimi seçeneğini geliştiriyor. Şimdi Galaxy Watch3, daha iyi dinlenebilmenize yardım etmek için yepyeni bir uyku hesaplama ve bilgilendirme özelliği sunuyor.

 

Galaxy Buds Live: Her anı yakalayın

Geleneksel tasarıma meydan okuyan Galaxy Buds Live, benzersiz estetiği ile daha önce gördüğünüz veya giydiğiniz hiçbir şeye benzemiyor. Samsung, kulak içi kulaklık tasarımını baştan geliştirdi ve dahili bileşenleri dikey yerine yatay olarak yerleştirdi. Bu şekilde, kulak içi kulaklıklar kulaklarınızdan çıkmıyor ve daha doğal bir görünüm sağlıyor. AKG'nin ses uzmanlığını Samsung'un donanım inovasyonu alanındaki mirasıyla birleştiren Galaxy Buds Live, gerçek anlamda sürükleyici bir ses deneyimi de sunuyor. Bu kulaklıklarda önemli duyuruları ve konuşmaları duymaya devam ederken araba ve çamaşır makinesi gürültüsünden kaçınmanızı sağlayan Aktif Gürültü Önleme (ANC) özelliği de bulunuyor.En yeni Galaxy cihazlarıyla eşleştirildiğinde ise yeni olanaklara kapı açabilirsiniz. Galaxy Buds Live'ı kablosuz mikrofon olarak kullanarak Galaxy Note20'de videonuz için çok net sesler kaydedebilirsiniz. Ses gecikmesini azaltmak için “Oyun Modu"nu kullanabilirsiniz. Galaxy Note20 Ultra'nınDynamic AMOLED 2X ekranıyla daha sürükleyici bir oyun deneyiminin tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca yeni Buds Together özelliğini kullanarak ses kalitesinden ödün vermeden müziği arkadaşlarınızla kolayca paylaşabilirsiniz. Tam olarak şarj edildiğinde, kulak içi kulaklıklarınız 6 saate kadar çalmayı destekleyebilir.

Haber Ara