Dolar

32,3294

Euro

35,0797

Altın

2.299,00

Bist

8.987,23

Galaxy Note20 ile 'yeni normal' atılım

Son dönemde, yaşamımızı ve günlük rutinimizi yönetme biçimimiz köklü bir değişime uğradı. Çalışma ve eğlenme biçimlerimiz arasındaki sınırlar belirsizleşmeye başlarken günlük rutinimizde zaten önemli bir yeri olan teknoloji, daha da önemli hale geldi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-04 12:42:37

Galaxy Note20 ile 'yeni normal' atılım

Samsung'un yeni amiral gemileri Galaxy Note20 ve Note20 Ultra, çok yönlü ekosistemleriyle birlikte, içinde bulunduğumuz yeni normal dönemde daha fazla şey başarabilmemizde bizlere destek olmak ve fitness üretkenlik gibi birçok alanda birbiri ile bağlantılı yeni deneyimler sunmak üzere tasarlanmış cihazlar olarak dikkat çekiyor. Uzaktan çalışma ortamında üretkenliğinizi artırmanıza ve verimli olmayı sürdürmenize yardımcı olacak beş farklı Galaxy Note20 özelliğine hep birlikte göz atalım.


VERİMLİ ÇALIŞMAYA KATKI

Galaxy Note20; not alma, düzenleme ve yönetmeyi her zamankinden daha kolay hale getiren ve uzaktan çalışmanızı daha da verimli hale getirmek için size daha fazla seçenek sunan yenilenmiş bir Samsung Notes uygulamasıyla sunuluyor.Diyelim ki çevrimiçi bir dersi takip ediyorsunuz; artık PDF ders materyallerinizi doğrudan Samsung Notes'a aktarabiliyorsunuz. Ayrıca daha uyumlu bir öğrenme deneyimi için S Pen'inizle istediğiniz gibi not alabiliyorsunuz. Daha uzun süreli bir ders, eğitim veya sunumda not alanlar için yeni Sesli Yer İşareti özelliği kullanıcıların ses kayıtlarını metinlerine eş zamanlanmış olarak eklemesine olanak tanıyor. Notlarınızı gözden geçirirken yazdığınız kelimeye dokunmanız yeterli;bunu yaptığınızda ses kaydı kelimenin olduğu yerden başlayacaktır.


Samsung Notes'un sunduğu daha fazla seçenekle iş için önemli bir sunum hazırlarken veya ürün tasarlarken farkınızı ortaya koyabiliyorsunuz. Elle aldığınız notları, PowerPoint sunumları, PDF ve Word belgeleri olarak anında dışa aktarıp ekibinizle paylaşabiliyorsunuz.


İLERİYE TAŞIYON DENEYİM

Cihazlar arasında geçiş yaparak çalışmayı ve eğlenmeyi sevenler için Galaxy Note20 ve Note20 Ultra her türlü işlem için ihtiyaç duyacağınız değişkenlik ve esnekliği sağlayabilecek birçok özellik sunuyor.Microsoft'un yenilenmiş “Windows'a Bağla” özelliği ve entegrasyon sağlayan “Telefonunuz uygulaması”, ekran yansıtma özelliğiyle kişisel bilgisayarınızda bulunan tüm uygulama ve dosyalara tam erişim sunarken telefonunuz veya kişisel bilgisayarınızda çalışırken her türlü bildirimi ve belgeyi yönetebilmenizi sağlıyor. 2020'nin ilerleyen döneminde, kullanıcılar ayrıca Windows'a Bağla üzerinden altıya kadar uygulamaya aynı anda erişim desteğiyle birlikte, ihtiyaç duyduklarında cihazlar arasında geçiş yaparak çalışmalarını sağlayacak iyileştirilmiş çoklu pencere deneyiminden de faydalanabilecek.

KABLOSUZ SUNUM

Ayrıca, Samsung DeX'in gelişmiş özellikleri sayesinde, kullanıcılar artık Galaxy Note20 cihazlarını Samsung marka Akıllı TV'lerine kablosuz olarak bağlayarak her türlü multimedya ve eğlence içeriği için daha büyük ekran keyfi yaşayabiliyor. Akıllı TV'nizde en sevdiğiniz içeriklerin keyfini çıkarırken çift ekran deneyimi sayesinde, oynatmada internet bağlantı sorunları haricinde herhangi bir kesinti yaşamadan Samsung Notes üzerinde hızlıca not alabiliyor ya da mesajlarınızı yanıtlayabiliyorsunuz. Tüm bunların yanı sıra Galaxy Note20 cihazınızdan diğer cihazlarınıza PDF belgelerini sorunsuz bir şekilde aktarabiliyorsunuz.

FİTNESS Mİ DEDİNİZ?

İşinize veya okulunuza evden devam ederken sağlıklı, zinde ve proaktif kalmak hiç de kolay değil. Ancak gerçek bir dijital sağlık yardımcısı olan Galaxy Watch3 akıllı saatinizin gelişmiş sağlık yönetimi ve fitness özellikleriyle artık formda kalmanız mümkün.


Galaxy Watch3'ün Samsung Health uygulaması, bileğinizden ya da Galaxy Note20 cihazınızın ekranından erişebileceğiniz birçok üst düzey fitness ölçüm özelliğine sahip. Uzun bir günden sonra dinlenirken veya uzaktan yaptığınız toplantılar sonrasında mola verirken, hızlı ve kolay bir şekilde adım sayacına veya sağlık durumunuza göz atabiliyorsunuz.

MİKROFON OLARAK KULLANIN

Galaxy Buds Live, uzun saatler boyunca müzik dinlemek ya da telefon görüşmesi yapmak için ürünü kusursuz kılan devrim niteliğindeki tasarım ve rahatlığının yanı sıra üretken kalmak için birbirine bağlı cihaz ekosisteminden en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacak gelişmiş ses teknolojilerine sahip. Galaxy Buds Live'ın, 12mm hoparlör ve “Sound by AKG” özellikleri sayesinde, hem yüksek hem düşük ses spektrumlarını kapsayabilen net ses kalitesinin keyfini sürebiliyorsunuz. Çevrimiçi dersinizi ya da en sevdiğiniz çalma listesini dinlerken bundan sonra hiçbir ritmi ve sesi kaçırmayacaksınız.Ayrıca, üç farklı mikrofonu ve sesinizi diğer seslerden ayıran ve arka sesleri kısabilen Ses Ayırma Ünitesi sayesinde, Galaxy Buds Live bir grup toplantısı veya ders sırasında ya da arkadaşınızla konuşurken üst düzey ses berraklığı sunuyor.

Haber Ara