Dolar

32,5922

Euro

34,7849

Altın

2.506,89

Bist

9.524,59

Galatasaraylı oyuncudan 'kötü haber'

Galatasaraylı futbolcu Ömer Bayram ailesinde bir kişide Koronavirüs olduğunu açıkladı

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-04-19 10:19:09

Galatasaraylı oyuncudan 'kötü haber'

Galatasaraylı oyuncu Ömer Bayram, Hollanda basınına verdiği röportajda ailesinden bir kişide koronavirüs çıktığını belirterek bu sene futbola dönmenin zor olduğunu da dile getirdi.

Bayram "İki tıkla telefondan istediğimi sipariş edebiliyorum, birçok kişi bunu yapamıyor. Biz futbolcular ne kadar şanslı olduğumuzu asla unutmamalıyız. Ya işiniz yoksa, kira ve yemekleri karşılayamıyorsanız? Benim durumumda, zorlanan insanlar için bir şeyler yapmak istiyorum ve yapıyorum. Yardım etmenin görevim olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

EURO 2020'nin ertelenmesi hakkındaki görüşü sorulan Ömer Bayram, ailesinden birinde Koronavirüs çıktığını belirterek, "Futbol ikinci sırada geliyor, şu anda Koronavirüs ile ilgili olanlar çok daha önemli. Ailemde birisinde korona var. Avrupa Şampiyonası bir yıl kaydı. Bir oyuncunun ne sıklıkla Avrupa Şampiyonası'na gitme şansı var? Gerçek şu ki durum şu anda umutsuz." dedi.

Bayram sözlerini, "Evde kalmak en iyi seçenek, tek çözüm. Şimdi birkaç şeyden bahsettik ama futboldan çok daha fazlası var. Küçük işletmeler ne olacak? Kafalarını suyun üstünde nasıl tutacaklar? Biz eğlendiriciyiz, bu yüzden futbolun son dönecek şey olması mantıklı. Kulübümüzün sezonluk biletleri geri ödemek zorunda kalabileceğini biliyorum, bu arada oyuncu maaşlarına da milyonlar harcanıyor." diyerek tamamladı.

 

Haber Ara