Dolar

32,3715

Euro

34,9952

Altın

2.325,99

Bist

9.097,82

Galatasaraylı eski futbolcu gözaltına alındı

Galatasaraylı eski futbolcu İsmail Demiriz FETÖ soruşturmasında gözaltına alındı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-22 13:32:06

Galatasaraylı eski futbolcu gözaltına alındı

Galatasaraylı eski futbolcu İsmail Demiriz FETÖ soruşturmasında gözaltına alındı. FETÖ'nün futbol ayağına yönelik soruşturma kapsamında İsmail Demiriz tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edilmiş, daha sonra serbest bırakılmıştı.

galatasarayli-eski-futbolcu-gozaltina-220d

GALATASARAY, İSMAİL DEMİRİZ'İ DÜN ÜYELİKTEN İHRAÇ ETMİŞTİ

Galatasaray'da Hakan Şükür, İsmail Demiriz, Arif Erdem, Şahabettin Harput ve Hüseyin Avni Mutlu dün üyelikten ihraç edilmişti.

Galatasaray Kulübü Disiplin Kurulu, FETÖ ile bağlantılı oldukları gerekçesiyle Hakan Şükür, Arif Erdem, İsmail Demiriz ve eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve eski Bursa Valisi Şehabettin Harput'u üyelikten ihraç etti.

GALATASARAY KULÜBÜ DİSİPLİN KURULU FETÖ İLE BAĞLANTILI 5 İSİM İÇİN TOPLANDI

Galatasaray Kulübü Disiplin Kurulu, FETÖ ile bağlantılı oldukları gerekçesiyle kulüpten ihraç edilmeleri istenen eski futbolcular Hakan Şükür, Arif Erdem, İsmail Demiriz ve eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve eski Bursa Valisi Şehabettin Harput'un durumunu görüşmek için bir araya geldi.

5 İSİM DE ÜYELİKTEN KESİN OLARAK İHRAÇ EDİLDİ

Türk Telekom Arena'da şu sıralarda devam eden toplantı sonucunda bu beş isim Galatasaray Kulübü üyeliğinden kesin olarak ihraç edildi.

Bu gelişmeye göre Disiplin Kurulu ihraç kararı aldığını yönetim kuruluna bildirecek. Yönetim kurulunun kararı sonrasında da ihraç işlemi kesinlik kazanacak.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara