Dolar

32,5998

Euro

34,7797

Altın

2.496,69

Bist

9.524,59

Galatasaray Sabri'ye kibarca yol verdi

Galatasaray Kulübü, resmi siteden yaptığı açıklama ile Sabri Sarıoğlu'nun sözleşmesindeki opsiyonun iptal edildiğini duyurdu.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-04 10:58:23

Galatasaray Sabri'ye kibarca yol verdi

Galatasaray'da sular durulmuyor. Hamza Hamzaoğlu'nun gönderilmesi ile başlayan, ardından Mustafa Denizli'nin göreve gelmesi ile devam eden ve en son Alman oyuncu Kevin Grosskreutz'un takımdan kaçması ile zirve yapan olaylar zincirine bugün bir halka daha eklendi.

TARAFTARIN HEDEFİNDEYDİ

Son zamanlarda ortaya koyduğu futbolla taraftarların sık sık protestosuna maruz kalan Sabri Sarıoğlu'nun sözleşmesinin otomatik olarak uzama opsiyonu karşılıklı olarak iptal edildi.

"YOLLAR AYRILACAK" YORUMLARI

Bu karar sosyal medyada da şok etkisi yaratırken, sene sonunda Sabri ile Galatasaray'ın yollarının ayrılacağı şeklinde yorumlandı.

İşte Galatasaray resmi sitesinden yapılan o açıklama:

"Profesyonel futbolcumuz Sabri Sarıoğlu ile şirketimiz arasında 1+1 sezon olarak imzalanan sözleşmenin, oyuncunun sezon içinde belli maç sayısına ulaşması halinde otomatik olarak uzama opsiyonu karşılıklı varılan mutabakat çerçevesinde iptal edilmiştir.

Altyapıdan yola çıkan, en zor zamanlarda kaptanlık pazubandını taşıyan ve her şart altında Galatasaray için terinin son damlasına kadar savaşan oyuncumuza, sergilediği Galatasaraylılık duruşundan ötürü teşekkür ederiz.

Kendisinin geçmişte olduğu gibi önümüzdeki dönemde da bu forma ve arma için elinden gelenin en iyisini yapacağına olan inancımız tamdır.

Saygılarımızla.

Galatasaray Spor Kulübü"

Haber Ara