Dolar

32,5581

Euro

34,9768

Altın

2.418,35

Bist

9.722,09

Galatasaray, Nigel de Jong'u imzaya çağırdı

Galatasaray, Cheick Tiote'den sakatlığı nedeniyle vazgeçti. Los Angeles Galaxy’de forma giyen 32 yaşındaki Nigel de Jong, Aslan oluyor.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-30 10:18:18

Galatasaray, Nigel de Jong'u imzaya çağırdı

Galatasaray sağ gösterip sol vurdu... Önceki gün İstanbul'a getirilen Cheick Tiote'nin dün yapılan sağlık kontrolünde problem çıktığı gerekçesiyle anlaşmadan vazgeçildi ve anlaşmaya varılan Nigel de Jong'a “Atla uçağa gel” haberi gönderildi.

Habertürk'ün haberine göre; Newcastle United'da forma giyen 31 yaşındaki Fildişi Sahilli Tiote'nin dün yapılan muayenesinde, sol dış menisküsünde problem olduğu ve sol bacağının sağ bacağına göre kuvvetsiz olduğu rapor edildi. Bunun üzerine Tiote'nin transferinden vazgeçildi.

Ön libero transferi için sayılı saatler kala gaza basan yönetim, eski kulübü L. Moskova ile 10 milyon Euro'luk tazminat problemini bir türlü çözemeyen Diarra'dan olumlu bir yanıt gelmeyince rotayı Nigel de Jong'a kırdı.

SNEIJDER-ALBERS ETKİSİ

Dün yapılan görüşmelerde hem Riekerink'in hem de Sneijder'ın kefil olduğu 32 yaşındaki Hollandalı yıldızın menajeriyle yapılan görüşmelerde prensipte anlaşmaya varıldı. Amerika'nın Los Angeles Galaxy kulübünde görev yapan De Jong'un bugün İstanbul'da olması bekleniyor.

Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers'in önerdiği Hollandalı yıldızla 3 yıllık kontrat yapılacağı, De Jong'un bonuslarla 2.5 milyon Euro alacağı öğrenildi. Geçtiğimiz hafta Başkan Dursun Özbek'le bir araya gelen Sneijder'ın menajeri Albers bu
transferde büyük rol oynadı.

Haber Ara