Dolar

32,5202

Euro

34,7316

Altın

2.488,50

Bist

9.524,59

Galatasaray Karagümrük maçı şifresiz izle HD | Bein Sports 1 canlı Bein connect izle

Şampiyonluk yarışında 'bende varım' demek isteyen Galatasaray ligin 34. haftasında Fatih Karagümrük ile sahasında karşılaşacak. Seyircisiz oynanacak bu kritik mücadelede taraftarlar zorlu maçı izlemek için araştırıyor. Galatasaray Karagümrük maçı şifresiz izle detaylarını sizlerle paylaşacağız. Galatasaray Karagümrük maçı canlı şifresiz ve HD olarak Bein Sports 1 kanalından izlenebilir. Galatasaray Karagümrük maçını canlı ve şifresiz olarak internetten Bein Connect üyeliği ile de izleyebilirsiniz. Süper lig yayınlarını korsan olarak izlemenin suç olduğunu da belirtmek isteriz.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-04-10 18:12:19

Galatasaray Karagümrük maçı şifresiz izle HD | Bein Sports 1 canlı Bein connect izle

Süper Lig'in 34. haftasında bir kritik mücadele daha... Galatasaray sahasında Karagümrük'ü konuk ediyor. Galatasaray şampiyonluk yarışından kopmamak için maça mutlak galibiyet parolası ile çıkıyor. Sahada bırakılacak tek bir puana bile tahammülü yok. Süper Lig'de 31 maça çıkan galatasaray 19 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 yenilgi ile 61 puan topladı ve paun durumunda 3. sırada yer alıyor. Galatasaray ile lider Beşiktaş arasında 6 puan fark bulunuyor. Ancak Beşiktaşın bir maç eksiği olduğunu da belirtelim.

Koronavirüs kısıtlamaları nedeniyle vatandaşlar maçı kafelerden ya da statdan izleyemeyecek. Maçı izlemek isteyen vatandaşlar Galatasaray Karagümrük maçı şifresiz izleme nasıl yapılır sorusunu sormaya başladı. Galatasaray Karagümrük maçı Bein Sports 1 canlı şifresiz ve HD olarak izlenebilir.

Ayrıca internetten ve mobil olarak da Galatasaray Karagümrük maçı şifresiz izlemek isteyenler Bein Connect'e üye olarak seçtikleri maçları ücretini ödeyerek HD kalitesinde izeyebilir. 

Yasal olmayan korsan kanallardan yapılan yayınların suç olduğunu bir kez daha hatırlatmak isteriz.

GALATASARAY KARAGÜMRÜK MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA?

Galatasaray Karagümrük maçı saat 19.00'da başlayacak. Süper Lig'de 34. haftasında Galatasaray Karagümrük maçını canlı ve şifresiz izlemek için 2 yöntem bulunuyor.

Televizyon yayını: beIN SPORTS 1

İnternet yayını: beIN Connect

GALATASARAY MUTEMEL 11

Muslera, Yedlin, Donk, Marcao, Ömer Bayram, Etebo, Emre Akbaba, Gedson, Oğulcan, Babel, Mostafa Mohamed.

FATİH KARAGÜMRÜK MUHTEMEL 11

Viviano, Koray, Roco, Zukanovic, Efe, Balkovec, Bertolacci, Lens, Jimmy Durmaz, Ndao, Sobiech

GALATASARAY KARAGÜMRÜK MAÇI HAKEMİ KİM?

Türk Telekom stasında saat 19.00'da başlayacak zorlu müsabakada Ali Palabıyık düdük çalacak.

EMRE VE TAYLAN DÖNDÜ, ONYEKURU YOK

Annesinin vefat haberi ile sarsılan Henry Onyekuru ülkesine gittiği için Fatih Karagümrük maçında yer almayacak. Corona virüs testleri negatif sonuçlanan Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı, Fatih Karagümrük maçının kadrosuna alındı

GALATASARAY, BABEL VE FALCAO İLE GOL ARAYACAK

Galatasaray'da Taylan Antalyalı ve Emre Kılınç'ın izolasyon süreci bu akşam tamamlandı. Görev verilmesi durumunda yarınki Karagümrük maçında forma giyebilecekler ancak Terim'in iki oyuncuyu da antrenman ve maç eksiği yüzünden gerekirse ikinci yarıda kullanmayı planladığı belirtildi.

Sol bekte ise son haftalarda düşüşte olan Saracci'nin yerine Emre Taşdemir'in tercih edileceği öğrenilirken annesi vefat eden Onyekuru'nun yerine ise Babel'de karar kılındı. Forvet hattında Mostafa'nın yedek soyunması, Babel'in sık sık içeri kat ederek Falcao'yu desteklemesi bekleniyor.

Haber Ara