Dolar

32,3660

Euro

34,9644

Altın

2.325,55

Bist

9.079,97

Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Medipol Başakşehir'i 2-1 yenerek 2018-2019 sezonunun bitimine bir hafta kala Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesi, Kars Ardahan ve Iğdır'da sarı-kırmızılı taraftarlarca kutlandı

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-05-19 23:12:48

Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları
Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Medipol Başakşehir'i 2-1 yenerek 2018-2019 sezonunun bitimine bir hafta kala Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesi Kars Ardahan ve Iğdır'da sarı-kırmızılı taraftarlarca coşkuyla kutlandı.

Faikbey Caddesi'nde toplanan sarı-kırmızılı taraftarlar, meşaleler eşliğinde şarkı ve tezahüratlarla şampiyonluk coşkusunu yaşadı.

Bir grup taraftar havai fişek atarak sevinç gösterisinde bulundu. Kutlamalara, yoldan geçen araçlar da korna çalarak destek verdi.

Bazı taraftarlar ise araçlarla konvoy yaparak şehit turu attı.

Taraftarlardan İbrahim Yavuz, Kars'ta coşkuyla şampiyonluğu kutladıklarını ifade ederek, "Galatasaray şampiyon oldu çok mutluyuz, Kars'ta bu sevincimizi kutluyoruz. Allah'ın izniyle başka şampiyonlukları da burada kutlayacağız." dedi.

- Ardahan

Galatasaray'ın şampiyonluğunu önceden ilan etmesinin ardından Ardahan'daki sarı-kırmızılı taraftarlar da büyük sevinç yaşadı.

Spor Toto Süper Lig'de 33. şampiyonluğu ilan eden Galatasaray'ın Ardahanlı taraftarları, şampiyonluk coşkusuyla sokaklara döküldü.

Kent merkezindeki Kongre Caddesi'ne akın eden Galatasaraylı taraftarlar, şampiyonluklarını kutladı.

Araç konvoyu oluşturan, slogan atan taraftarlar, cadde ve sokaklardaki turlarıyla şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı.

- Iğdır

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Medipol Başakşehir'i 2-1 yenerek 2018-2019 sezonunun bitimine bir hafta kala Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesi Iğdır'da coşkuyla kutlandı.

Zübeyde Hanım Bulvarı'nda toplanan sarı-kırmızılı taraftarlar, meşaleler eşliğinde Valilik Yolu üzerinden şampiyonluk şarkıları ve tezahüratlarla geçerek, şampiyonluk coşkusunu kutladı.

Kutlamada, taraftarlar otomobilleriyle konvoy yaparak şehit turu attı.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara