Dolar

32,3602

Euro

34,9541

Altın

2.325,31

Bist

9.079,97

Galatasaray'dan Balotelli atağı

Galatasaray'ın sezon sonunda İtalyan futbolcu Mario Balotelli'yi transfer edeceği iddia edildi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-03-23 10:58:51

Galatasaray'dan Balotelli atağı

Fotomaç'ta yer alan habere göre: Galatasaray'ın sezon sonunda sürpriz bir transfer hamlesine imza atabileceği konuşuluyor. Radara takılan isim ise geçtiğimiz yıllarda da peşinden koşulan Mario Balotelli'den başkası değil. Bir süredir kariyeri düşüşte olan İtalyan futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Liverpool onu kesinlikle geri istemiyor. Teknik direktör Jürgen Klopp, Balotelli'yi takımında görmek istemediğini yönetimine iletti. Balotelli sezon başında Milan'a kiralanmıştı ancak İtalyan ekibi de opsiyonu kullanıp, bonservisini almayı düşünmediğini açıkladı. İngiliz basını geçmiş vukuatları yüzünden Balotelli'nin Ada futbolunda takım bulmasının imkansız olduğunu yazdı. 26 yaşındaki forvet bu sezon kupada 1, ligde 1 ve hazırlık maçında 1 gol olmak üzere sadece 3 kere ağları sarsabildi. Performansı beğenilmeyen Balotelli'nin Çizme'de de tutunması zor görünüyor.

YA G.SARAY YA ÇİN

Ada basınına göre "Balo" için iki alternatif kaldı. Ya kendini yeniden ispat etmek için Avrupa'da kalmayı tercih edecek ve Galatasaray ile imzalayacak ya da kariyerinin sonunda voliyi vurmak için Çin'e transfer olacak. Liverpool 2 yıl önce verdiği 20 milyon euro'luk bonservisi çıkarmak için Balotelli'yi Çin'e satmaktan yana, Aslan ise kiralama formülüyle ancak İtalyan forveti alabileceğini belirtiyor.

PARANIN YARISINI LİVERPOOL ÖDEYECEK

Balotelli uslanmaz ruhuna rağmen büyük bir yetenek. Bu nedenle piyasası hiç düşmüyor. UEFA kıskacındaki Aslan İtalyan yıldızı ancak kiralayabilir. Milan'dan 4.8 milyon euro alan Balo'nun maaşının 960 bin'lik kısmını Liverpool ödüyordu. G.Saray'ın en fazla 2 milyona çıkıyor. Kalan parayı Liverpool öderse Balotelli, Aslan olabilir.

SÖNMÜŞ YILDIZ PARLATMADA USTA

Galatasaray bu sezon başındaki gençleştirme operasyonundan beklediği verimi alamadı. Carole, Jose, Denayer gibi isimlerle başarıların çok uzağında kaldı. Cimbom, Balotelli üzerinden 'tutmuş formülü' yeniden devreye sokmaya çalışacak. Yani İnter'de kadro dışı kalan Sneijder'in alınması, Çin delhizlerinden çıkarılan Drogba transferlerindeki gibi.

BALOTELLİ KİMDİR?

Mario Barwuah Balotelli (d. 12 Ağustos 1990, Palermo), Gana asıllı İtalyan millî futbolcu. Forvet mevkiinde görev yapan Balotelli, İtalya Serie A ekiplerinden Milan'da kiralık olarak forma giymektedir. Profesyonel futbol kariyerine Lumezzane'de başladı. Daha önce 2 kez Barcelona altyapısında denendi. 2007 yılında Inter ile sözleşme imzaladı. Balotelli'yi takıma getiren Roberto Mancini'ydi fakat Balotelli'nin disiplinsiz davranışlarından dolayı takımdan ayrılma kararı aldı. Balotelli, yeni koçu José Mourinho ile zoraki ve pek de iyi olmayan ilişkiler içerisindeydi. Mart 2010'da İtalyan TV şovu Striscia la notizia'da Milan taraftarı olduğunu söylemesiyle sorunları daha da büyüdü. Bu olay onun Inter'de uzun bir kariyer olasılığını bitirmişti. Balotelli, Ağustos 2010'da Manchester City ile sözleşme imzaladı, kariyeri esrarengiz bir şekilde sürprizlerle devam etti. Balotelli, ilk kez Ağustos 2010'da Fildişi Sahili ile yapılan dostluk maçında İtalya millî takım formasını giydi.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara