Dolar

32,3295

Euro

35,0781

Altın

2.306,99

Bist

9.079,97

Galatasaray'da Sneijder ve Hakan Balta kadroya alınmadı

Adanaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink, Wesley Sneijder ve Hakan Balta'yı kadroya almadı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-28 15:09:55

Galatasaray'da Sneijder ve Hakan Balta kadroya alınmadı

Ligde ilk yenilgisini evinde Trabzonspor'a karşı alan Galatasaray, mağlubiyetin yarasını Adanaspor deplasmanında sarma hedefinde.
Trabzonspor yenilgisiyle ligde bu sezon ilk mağlubiyetini alan Galatasaray, Adana deplasmanında galibiyet arıyor.

Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı Hüseyin Göçek yönetecek.

Habertürk'ün haberine göre; Sarı kırmızılılarda hazır durumda bulunmayan Sneijder, Hakan Balta ve Sigthorsson kadroda yer almayacak. Teknik direktör Riekerink, önümüzdeki haftalarda zorlu bir maç trafiğine girileceği için Sneijder ve Hakan Balta'yı riske etmek istemedi. Sarı kırmızılılar Başakşehir, Fenerbahçe ve Bursaspor ile arka arkaya kritik maçlar oynayacak.

Teknik direktör Riekerink, Adanaspor karşısına hücum ağırlıklı bir kadro ile çıkacak. Sarı kırmızılıların kalesini Muslera koruyacak. Savunmada Sabri, Chedjou, Semih ve Carole forma giyecek.

Orta sahada Selçuk-Tolga ikilisi yer alacak. Kart sınırında bulunan Tolga, Adanaspor karşılaşmasında kart görmesi halinde haftaya oynanacak Başakşehir maçında forma giyemeyecek. Teknik direktör Riekerink, Tolga'ya dikkatli olması yönünde uyarılar yaptı.

Hücumu Podolski, Josue ve Bruma ile desteklemeyi düşünen Riekerink, ileri uçta Eren Derdiyok'a şans verecek. Maçın gidişatına göre De Jong, Yasin ve Sinan oyuna girmek için Hollandalı çalıştırıcının kararını bekleyecek. Adanaspor ile Galatasaray Süper Lig'de 12 yıl aradan sonra karşı karşıya gelecek. iki ekip 2003-2004 sezonunda mücadele etmiş, Galatasaray İstanbul'daki maçı 2-0, Adana'daki karşılaşmayı ise 3-2 kazanmıştı.

Geride kalan 42 lig maçında Galatasaray 21, Adanaspor ise 9 galibiyet aldı. Adanaspor, son 13 maçta Galatasaray'ı yenemedi.

Haber Ara