Dolar

32,5257

Euro

34,8769

Altın

2.486,25

Bist

9.551,22

Galatasaray'da Hasan Şaş'ın yerine Hollandalı yıldız mı geliyor?

Galatasaray'da Hasan Şaş'ın ayrılığı ile boşalan yardımcı antrenör koltuğu için sürpriz bir isim ortaya atıldı. Galatasaray'ın eski Hollandalı yıldızı Terim'in yeni yardımcısı oluyor.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-05-24 21:14:54

Galatasaray'da Hasan Şaş'ın yerine Hollandalı yıldız mı geliyor?

Galatasaray'da Hasan Şaş'ın istifasının ardından yeni yardımcı antrenörün kim olacağı merak konusu olmuştu. Hasan Şaş'ın istifasının ardından Fatih Terim'in teknik ekibine Galatasaray'da daha önce forma giymiş yabancılar oyuncuların getirileceği iddia edilmişti. Bu koltuk için Albert Riera ve Johan Elmander'in ismi ön plana çıkmıştı. Son olarak ise Mario Jardel'in ismi de Fatih Terim'in yardımcısı olarak anılmıştı. 

Hollanda basını ise sürpriz bir iddia ortaya attı. RTL Nieuws'in haberine göre Wesley Sneijder, daha önce forma giydiği takımlardan birisinde antrenörlük hayatına başlamaya hazırlık yaptığı iddia edildi. Sneijder, futbola antrenör olarak devam etmek istediğini söylemiş hatta Hollanda'dan teklif de almıştı. Philip Cocu'nun yerine PSV'nin başına geçen Marc van Bommel'in teknik ekibine davet ettiği Sneijder, geçen sezon aldığı bu teklifi 'dinlenmek istiyorum' diyerek geri çevirmişti. Ancak Hollandalı yıldızın bir yıllık dinlenme süresinin dolduğu ve göreve hazır olduğu belirtildi. 

Sneijder

Wesley Sneijder, verdiği röportajlarda Fatih Terim için övgü dolu sözlerde bulunmuştu. Hollandalı futbolcu, 2013-17 yılları arasında Galatasaray formasını giymiş ve Süper Lig'de 124 maçta 34 gol ve 32 asist üretmişti.

Haber Ara