Dolar

32,3984

Euro

35,0370

Altın

2.322,52

Bist

9.142,40

Galatasaray'da Amrabat sürprizi

Sezonu İspanya'nın köklü kulüplerinden Malaga'da kiralık olarak tamamlayan Nordin Amrabat'ın kariyerine Galatasaray'da devam edeceği kesinleşti.

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-18 06:38:39

Galatasaray'da Amrabat sürprizi

Satın alma opsiyonuyla Malaga'ya kiralanan Faslı oyuncu, İspanyolların bonservis bedelini peşin olarak ödeyememesi üzerine döndü. Amrabat, Karadeniz ekibine gitmeye de soğuk bakınca, sarı-kırmızılı kulüpte kaldı.

Galatasaray'da Nordin Amrabat konusu netliğe kavuştu, sezonu İspanyol ekibi Malaga'da kiralık olarak geçiren Faslı futbolcu, sarı-kırmızılı takımda kaldı.

Sneijder ile birlikte Amrabat'ın da menajerliğini üstlenen Guido Albers, dün Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelerek oyuncunun durumunu masaya yatırdı. Galatasaray'da futboldan sorumlu yönetici Cüneyt Tanman ve genel menajer Cenk Ergün'ün yer aldığı görüşmede, Malaga ve Trabzon seçenekleri masaya yatırıldı, oyuncunun Galatasaray'da devam edip etmeyeceği konusu ele alındı.

Taksit istemediler

Galatasaray ilk planda Amrabat'ın İspanyol ekibi Malaga ile oyuncunun arasındaki protokole sıcak bakıyordu. Ancak İspanyollar, opsiyon gereği ödemesi gereken 3.5 milyon euroluk bonservis bedelini taksitlere bölmek isteyince sorun çıktı. Bunun üzerine Amrabat'ın önünde iki seçenek kaldı: Ya Trabzonspor ya da Galatasaray...

Üstelik 1 haftadır Galatasaray ile temasta olan Trabzonspor Genel Menajeri Süleyman Hurma, 3.5 milyon euroyu peşin olarak verebileceklerini bildirmişti. Bunun üzerine Florya'da Faslı futbolcu için Trabzonspor'dan gelen teklif iletildi. Ancak Amrabat, Malaga olmazsa Galatasaray'da devam istediğini dile getirdi. Böylece, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun kampta görmek istediği Faslı oyuncu da şimdilik Cim-Bom'da kaldı.

Galatasaray'da Amrabat'ın kalmasının kesinleşmesiyle, Sivassporlu Aatıf Chahechouhe de gündemden düştü.

Galatasaray formasına dönen Nordin Amrabat'ın iki yıl daha sözleşmesi var.

VİDEO HABER

İsrail'i destekleyen markaları listeleyen site kuruldu

Haber Ara