Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Galatasaray Başkanı açıkladı! Yeni teknik direktör...

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 'Galatasaray'ın yeni teknik direktörünü birkaç gün içinde açıklayacağız' dedi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-22 14:41:37

Galatasaray Başkanı açıkladı! Yeni teknik direktör...

Hürriyet'in haberine göre; Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yeni transfer Serdar Aziz'in imza töreninde açıklama yaptı. Özbek, "Yeni teknik direktörümüzü birkaç gün içinde açıklayacağız. Galatasaray'ın yeni teknik direktörünü CAS'tan gelecek haber doğrultusunda açıklayacağız" dedi.

'BURADA OLDUĞUM İÇİN MUTLUYUM'

Galatasaray'ın uzun zamandır benimle ilgilenmesi büyük etken. Başka kulüplerden de teklif aldım ama bu önemli değil önemli olan burada olmam. Burada olduğum içinben ve ailem çok mutluyuz. Herşey benim için olumlu çok fazla yan etkenleri düşünmüyorum ve Galatasaray'da olmanın keyfini çıkartıyorum.

Daha önce teklifler almıştım ama o zamanlar daha gençtim. Şu an sorumluluk sahibiyim. Bursaspor kaptanı olarak buraya geldim. Daha önce gelmediğim için pişman değilim şu an tecrübem daha iyi. Şu an benim için herşey yolunda...

ÖZBEK: 'CAS'TAN YANIT BEKLİYORUM'

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ise, imza töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Geçtiğimiz dönemde bu takımın bir teknik kadrosu vardı. Takımın sezon bşaından beri gelen performansı değerlendiren bir rapor istedik ve ona göre değerlendirme yaptık. Bu çerçevede transferlere başladık. Bir kaç gün içinde teknik kadroyu açıklayacağız. Yarın CAS'tan bir yanıt bekliyorum. Buna göre hoca konusunda açıklama yapacağım.

Dursun Özbek'in CAS'tan gelecek habere göre hareket edeceklerini belirlemesi üzerine Serdar Aziz transferi sonrası basında Fatih Terim iddialarını güçlendirdi.

Haber Ara