Dolar

32,3278

Euro

35,0558

Altın

2.295,33

Bist

9.012,79

Galatasaray-Antalyaspor maçının hakemi değiştirildi!

Ligin 23. haftasında pazartesi günü oynanacak Antalyaspor-Galatasaray maçının dördüncü hakemi değiştirildi!

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-05 01:22:36

Galatasaray-Antalyaspor maçının hakemi değiştirildi!

Pazartesi günü (6 Mart) Spor Toto Süper Lig'de haftanın son maçı Antalyaspor ve Galatasaray arasında.

HAKEM DEEİŞTİRİLDİ!

Karşılaşma öncesi (dün) karşılaşmanın 4. hakemi olarak atanan Serkan Çınar'ın yerine Hakan Ceylan'ın değiştirilerek atandığı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) twitter hesabından duyuruldu.

ANTALYA BAŞKANI SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

Yapılan açıklamada, antrenmanda sakatlanan Serkan Çınar'ın yerine dördüncü hakem olarak Hakan Ceylan'ın atandığı belirtildi. Buraya kadar herşey normaldi, ancak bu kararın arkasında yatan gerçek sebep ise Çınar'ın sakatlığı değildi.

ÜÇ HAFAT ÖNCE

Konyaspor-Antalyaspor maçı. Karşılaşmanın hakemi Serkan Çınar. Mücadelenin ikinci yarısındaki kararlarıyla maça tek başına damgasını vuruyor.

 Konyaspor lehine son derece tartışmalı bir penaltı düdüğü çalan Serkan Çınar, Antalyaspor'dan ise iki futbolcuyu kırmızı kartla oyundan ihraç ediyor. Antalyaspor 9 kişi kalıyor. Kırmızı beyazlılar, Çınar'a büyük tepki gösteriyor ama sonuç değişmiyor. Karşılaşma 1-1 sonuçlanıyor. Sahadaki gerginlik tribünlere de sıçrıyor ve taraftarlar birbirine girerken protokol tribününde de büyük kavgalar yaşanıyor. Antalyaspor Başkanı ve beraberindekiler saldırıya uğruyor.

"BÜYÜK OLAYLAR ÇIKAR, SORUMLU OLMAYIZ"

Ve hafta içinde Antalyaspor-Galatasaray maçının hakemleri açıklanıyor. Karşılaşmaya 4. hakem olarak Serkan Çınar atanıyor. Antalyaspor buna büyük tepki gösteriyor ve TFF ve MHK'ye başvurarak, "Serkan Çınar bizi Konyaspor önünde katletti. Şimdi maçımıza gelecek ve sahamızda kenarda olacak. Büyük tepki çekecek. Büyük olaylar olabilir. Tribünlerde oluşacak herhangi bir şeyden sorumlu olmayız. Başka hakem mi yok? Serkan Çınar'ı değiştirin" diyor.

Hemen apar topar Serkan Çınar'ın yerine Hakan Ceylan maça atanıyor. Ve ikinci bir skandal daha patlak veriyor. Hakan Ceylan ligin 23. haftasında oynanan Trabzonspor-Karabükspor maçının da 4. hakemi. Yani bir maçta görevliyken, haftanın bir başka maçı için kendisine yine görev veriliyor.

 

Haber Ara