Dolar

32,5600

Euro

34,8096

Altın

2.417,81

Bist

9.645,02

Galatasaray’a yeni forvet adayı

Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray için yeni bir isim önerildi. Sarı kırmızılıların Watford'lu yetenek Isaac Success için nabız yokladığı öne sürüldü.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-29 13:44:39

Galatasaray’a yeni forvet adayı

Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray için yeni bir isim önerildi. Sarı kırmızılıların Watford'lu yetenek Isaac Success için nabız yokladığı öne sürüldü.  Transferin hızlı takımı Galatasaray Podolski ve Eren Derdiyok'un sakatlığında yeni bir forvet arayışına girdi. Eren Derdiyok'un ardından kadrosuna bir de yabancı golcü katma palanları yapan Galatasaray'ın rotayı sürpriz bir isme çevirdiği iddia edildi.

BU YAZ TRANSFER DÖNEMİNDE 15 MİLYON EURO'YA TRANSFER OLDU

Fanatik'in haberine göre; İngiltere Premier Lig ekiplerinden Watford forması giyen Isaac Success için kiralama teklifi sunan Galatasaray, transferi bitirmek isttiyor. Bu yaz transfer döneminde 15 milyon Euro bonservis ücretiyle Watford'a imza atan 20 yaşındaki futbolcu yüksek maliyetiyle dikkat çekiyor. Nijerya kaynaklı haberde Galatasaraylı yöneticilerin aracılar vasıtasıyla İngiliz kulübüyle temasa geçtiği ve genç oyuncunun bu yılki takım planları içinde yer alıp almayacağını sorduğu ifade edildi.

MAZZARI TRANSFERE ONAY VERMİYOR

Watford teknik direktörü Walter Mazzari'nin Isaac Succces'i yollamak gibi bir düşüncesinin olmadığı ve genç futbolcuyu kadroda oynatmak istediği belirtildi.

GEÇTİĞİMİZ SEZONDA 30 MAÇTA 6 GOL ATTI

2014 yılında Nijerya'dan İtalya'ya gelen Isaac Success, Udinese ve Granada kulüplerinin genç takımlarında forma giydikten sonra, İspanyol ekibin as takımına yükselmeyi başardı. Genç futbolcu geçtiğimiz sezon toplamda 30 maçta forma giydi 6 gol atıp 5 de asist yaptı. Isaac Success, hücum hattının hem kanatlarında hem de merkezinde görev alabiliyor.

Watford teknik direktörü Walter Mazzari'nin Isaac Succces'i yollamak gibi bir düşüncesinin olmadığı ve genç futbolcuyu kadroda oynatmak istediği belirtildi.

Haber Ara