Dolar

32,4671

Euro

34,7734

Altın

2.476,83

Bist

9.530,47

Futbolda lig, MediaMarkt’ta indirim başlıyor

COVID-19 pandemisi nedeniyle aylardır futbola uzak kalan futbolseverler, liglerin Türkiye’de bu hafta sonu başlayacak olmasıyla uzun bir sürenin ardından en büyük tutkularından birine tekrar kavuşacak.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-06-11 18:16:26

Futbolda lig, MediaMarkt’ta indirim başlıyor

Salgın nedeniyle uzun bir süredir ara verilen futbol ligleri, bu hafta sonu itibariyle Türkiye'de tekrar başlıyor fakat taraftarlar, destekledikleri takımları tribünlerden değil, ekranlarından takip edebilecek. Tüketicilerin tüm elektronik ihtiyaçlarına yönelik kampanyalar sunan MediaMarkt, şimdi de futbolseverler için 15 Haziran'a kadar televizyonlarda dev indirimler başlatıyor.

 COVID-19 pandemisi nedeniyle aylardır futbola uzak kalan futbolseverler, liglerin Türkiye'de bu hafta sonu başlayacak olmasıyla uzun bir sürenin ardından en büyük tutkularından birine tekrar kavuşacak. Fakat futbolseverler; ligler her ne kadar başlasa da yine pandemi nedeniyle destekledikleri takımları tribünlerden değil, ekran karşısından takip edebilecek. Türkiye'nin en geniş satış alanına sahip elektronik perakendecisi MediaMarkt, “Tüm futbolseverlere göre fırsatlar MediaMarkt'ta” diyerek farklı boyutlardan televizyonlarda dev indirimler başlatıyor. 15 Haziran tarihine kadar sürecek indirimler kapsamında 32 inç televizyonlardan 70 inç televizyonlara kadar farklı bütçe seçeneklerine yönelik alternatifler sunuluyor.

 

Haber Ara