Dolar

32,3668

Euro

35,0280

Altın

2.325,52

Bist

9.123,64

'FreeZone Stüdyo Son Ses Online Müzik Yarışması' sonuçlandı

'Vodafone FreeZone Stüdyo Son Ses Online Müzik Yarışması'nda finali Umur Doma kazandı- 2 milyon izlenmeyi geçen canlı yayında yapılan halk oylamasıyla Türkiye'nin yeni genç sesi olan Umur Doma, single çıkarma şansı da yakaladı'

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-05-11 13:22:04

'FreeZone Stüdyo Son Ses Online Müzik Yarışması' sonuçlandı
Vodafone FreeZone'un Türkiye'nin yeni genç sesini belirlemek amacıyla düzenlediği "FreeZone Stüdyo Son Ses Online Müzik Yarışması"nın kazananı Umur Doma oldu.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, "FreeZone Stüdyo Son Ses Online Müzik Yarışması"nda sonuçlar açıklandı. Vodafone FreeZone Stüdyo'da Simge ve Gökhan Türkmen'in jüri koltuğunda oturduğu büyük finalinin kazananı Umur Doma oldu.

Finalinde Aşarhan Büyükgenç, Aşkın Derya Yılmaz, İnci Gürün, Umur Doma ve ZABLIN'ın yarıştığı, Vodafone FreeZone YouTube kanalından canlı yayınlanan yarışmayı halk oylamasıyla Umur Doma kazanırken, yaklaşık 3 bin 500 kişi arasından Türkiye'nin yeni genç sesi seçilen Umur Doma, single çıkarma şansını da yakaladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Nedim Baytorun, şunları kaydetti:

"Türkiye'de en büyük hayali sahneye çıkmak ve müziğini geniş kitlelere duyurmak olan pek çok gencimiz var. Vodafone FreeZone olarak, bu gençlere yeteneklerini sergileme, ünlü isimlerden koçluk alarak kendilerini geliştirme ve single çıkarma şansı sunmak istedik. Bu hedefle, 'FreeZone Stüdyo Son Ses Online Müzik Yarışması'nı düzenledik. Yarışmamız, tahminimizden büyük ilgi gördü ve 81 ilden 3 bin 500'e yakın başvuru aldık. Yarışmayı önümüzdeki yıllarda da düzenlemek istiyoruz. Hedefimiz, 5 yılda 20 bin genç müzisyene single çıkarma şansı tanımak. Başta yarışmamızın birincisi Umur Doma olmak üzere tüm yarışmacı gençlerimizi tebrik ediyoruz."

Açıklamada yer alan bilgiye göre, yarışmaya yapılan 3 bin 500 başvuru içinde en çok başvuru bin 18 başvuruyla İstanbul'dan geldi.

Yarışma için ülkenin dört bir yanında toplam 55 binden fazla oy kullanıldı. Amatör yarışmacıların Vodafone FreeZone YouTube kanalındaki videolarının izlenme sayısı 2 milyondan fazla oldu. Yarışmaya katılanların yüzde 40'ı erkek, yüzde 60'ı kız öğrencilerden oluştu. Canlı yayınlanan büyük final 2 milyondan fazla izlenmeye ulaştı.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara