Dolar

32,3746

Euro

34,9953

Altın

2.324,31

Bist

9.079,97

Fizy'de Şubat ayında en çok Çağatay Akman dinlendi

Turkcell'in müzik platformu fizy'de Şubat ayında en çok dinlenen şarkının Çağatay Akman'ın 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' isimli parçası olduğunu açıkladı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-07 13:21:00

Fizy'de Şubat ayında en çok Çağatay Akman dinlendi
Turkcell'in müzik platformu fizy'de Şubat ayında en çok dinlenen şarkının Çağatay Akman'ın 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' isimli parçası olduğunu açıkladı.

Turkcell, müzik platformu fizy'de kullanıcının tercihleri sonucunda ortaya çıkan en çok dinlenen yerli ve yabancı şarkı listelerinde Şubat ayı sonuçlarını açıkladı. Açıklamada, yılın ilk ayında olduğu gibi Şubat'ta da fizy'de en çok dinlenen şarkı Çağatay Akman'ın gece gölgenin rahatına bak isimli parçası olduğu bildirildi. Fizy'de en çok dinlenen sanatçı sıralamasında, yeni albümünü çıkardığı günden bu yana ilk sıradaki yerini koruyan Sezen Aksu, aynı zamanda en çok dinlenen albüm oldu.

Açıklamaya göre, fizy kullanıcılarının yabancı şarkı tercihi ise son günlerin popüler şarkısı Ed Sheeran'ın shape of you isimli parçası olurken, yabancı müzikseverlerin albüm tercihi de yine aynı isimli albüm oldu. Şubat ayında fizy'de en çok dinlenen yabancı şarkıcı ünvanını ise Sia aldı.

14 Şubat'ta sevgililer Mustafa Ceceli dinledi

Açıklamanın devamında, Mustafa Ceceli'nin yeni şarkısı kıymetlim 14 Şubat Sevgililer Gününde fizy'de en çok dinlenen şarkı olduğu belirtildi. Mustafa Ceceli yeni albüm çalışması zincirimi kırdı aşk ile de Şubat ayının en çok dinlenen sanatçıları arasında yerini aldığı ifade edildi.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre Şubat ayında en çok dinlenen yerli ve yabancı şarkılar şöyle;

"Şubat ayında en çok dinlenen 5 şarkı (yerli) Gece Gölgenin Rahatına Bak-Çağatay Akman, Canavar-Derya Uluğ, İhanetten Geri Kalan-Sezen Aksu, Kıymetlim-Mustafa Ceceli (feat İrem Derici), Manifesto-Sezen Aksu

Şubat ayında en çok dinlenen 5 sanatçı (yerli) Sezen Aksu, Mustafa Ceceli, Buray, Sagopa Kajmer, Müslüm Gürses

Şubat ayında en çok dinlenen 5 albüm (yerli) Biraz Pop Biraz Sezen-Sezen Aksu, Zincirimi Kırdı Aşk-Mustafa Ceceli, Gece Gölgenin Rahatına Bak-Çağatay Akman, Sahiden-Buray, Aura-Norm Ender

Şubat ayında en çok dinlenen 5 şarkı (yabancı) Shape of You-Ed Sheeran, Rockabye-Clean Bandit (feat. Sean Paul & Anne-Marie), Tuesday-Burak Yeter, Stanga-Sagi Abitbul&Guy Haliva, Cheap Thrills-Sia (feat. Sean Paul)

Şubat ayında en çok dinlenen 5 sanatçı (yabancı) Sia, Ed Sheeran, Adele, Clean Bandit, Burak Yeter

Şubat ayında en çok dinlenen 5 albüm (yabancı) Shape of You-Ed Sheeran, Rockabye-Clean Bandit (feat. Sean Paul & Anne-Marie), Tuesday-Burak Yeter, This Is Acting-Sia (Deluxe Version), NR1 Hits 2017-Sagi Abitbul&Guy Haliva".
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara