Dolar

32,5911

Euro

34,8651

Altın

2.502,94

Bist

9.675,13

fizy 20. Liselerarası Müzik Yarışmasında bir ilk

fizy 20. Liselerarası Müzik Yarışmasında bu yıl bir ilke imza atıldı ve performans oylamaları fizy uygulamasına eklendi

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-04-06 10:00:49

fizy 20. Liselerarası Müzik Yarışmasında bir ilk
fizy 20. Liselerarası Müzik Yarışmasında bu yıl bir ilke imza atıldı ve performans oylamaları fizy uygulamasına eklendi.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, müzik gruplarının elemelerdeki performansları bu yıl fizy mobil uygulaması üzerinden oylanabiliyor. Liselilerin heyecanla sona doğru yaklaştığı yarışmada İstanbul ve Ankara elemeleri geride kalırken, sıra 7-8 Nisan'daki İzmir elemeleri ve 22 Nisan'daki büyük finalde.

Müzik gruplarının destekçileri finale doğrudan gitmesini istedikleri liseyi fizy'de oylayabiliyor.

Her eleme şehrinden en fazla oy alan bir okul olmak üzere, fizy oylarıyla toplamda 3 okul jüri değerlendirmesine girmeden doğrudan finale gidecek. Bunun için önce uygulamayı indirip fizy ana sayfasında yer alan "Liselerarası Müzik Yarışması" butonuna tıklamak ve çıkan listedeki videoları izleyip oy vermek yeterli.

Videolar istenilen şekilde sıralanıp en beğenilen az beğenilen veya okul ismine göre seyredilebiliyor. Her bir okul için sadece bir oy hakkına sahip olan kullanıcılar, desteği daha da artırmak için videoyu sosyal medyadan da paylaşabiliyorlar.

Destekledikleri grupları yerinden izlemek isteyenler BiP uygulaması üzerinden ücretsiz bilet kodlarını alabiliyorlar. fizy uygulaması üzerinden yapılan oylama ve jüri değerlendirmesi neticesinde büyük finale katılacak okullar 19 Nisan'da açıklanacak.

22 Nisan'da, İstanbul Bostancı Gösteri Merkezindeki finalde dereceye giren gruplar para ödülü kazanırken,3 başarılı okula da müzik stüdyosu kurulacak.

Haber Ara