Dolar

32,3709

Euro

35,0018

Altın

2.325,83

Bist

9.092,86

FIS delegasyonu Erciyes'ten memnun

Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Cıngı:'Erciyes, böylesine önemli bir organizasyonu başarıyla gerçekleştirebileceğini dünyaya bir kez daha gösterdi'

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-06 16:24:02

FIS delegasyonu Erciyes'ten memnun
Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı, Kayseri Erciyes Kayak Merkezi'nde gerçekleştirdikleri Snowboard Dünya Kupası kapsamında Uluslararası Kayak Federasyonunun (FIS) kendilerine memnuniyetlerini bildirdiğini söyledi.

Cıngı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Erciyes AŞ ve Türkiye Kayak Federasyonu iş birliğiyle, İstikbal ana sponsorluğunda gerçekleştirilen ve 19 ülkeden 104 sporcunun katıldığı organizasyonu 2. kez yaptıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Snowboard Dünya Kupası'nın, Kayseri'nin tanıtımına ve daha da gelişmesine önemli katkı sağladığını vurgulayan Cıngı, "Uluslararası organizasyonu 2. kez yapmaktan dolayı mutluyuz. Erciyes böylesine önemli bir organizasyonu başarıyla gerçekleştirebileceğini dünyaya bir kez daha gösterdi. Uluslararası Kayak Federasyonu delegasyonu da bu kapsamda bizlere memnuniyetlerini bildirdiler." diye konuştu.

FIS delegasyonunun duyduğu memnuniyetin, daha büyük organizasyonları başarıyla gerçekleştirebileceklerinin bir kanıtı olduğunu belirten Cahid Cıngı, etkinliğin ana sponsoru İstikbal'e de desteklerinden ötürü teşekkür ederek, birlikte nice şampiyonalar yapacaklarına inandıklarını aktardı.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara