Dolar

32,5020

Euro

34,9626

Altın

2.430,06

Bist

9.807,13

Filiz Aker için yeni iddia 'mezar satın aldı'

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'ı silahla vurarak öldüren Filiz Aker'le ilgili olarak çok çarpıcı detaylar ortaya çıkıyor. Bir iddiaya göre Aker'i tanıyanlarla yaptığı görüşmede, kendisine 1 ay önce mezar aldığını ve olayı planladığı belirtildi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-28 14:31:16

Filiz Aker için yeni iddia 'mezar satın aldı'

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'ı silahla vurarak öldüren Filiz Aker'le ilgili olarak çok çarpıcı detaylar ortaya çıkıyor. Gazete Habertürk Yazarı Esin Övet, Vatan Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker'e ilişkin çok çarpıcı detayları aktardı.

Esin Övet, Habertürk TV'de yaptığı açıklamada, Aker'i tanıyanlarla yaptığı görüşmede, Aker'in 1 ay önce kendisi için mezar aldığını ve olayı planladığını belirttiklerini aktardı.

Esin Övet'in açıklamaları şu şekilde;

"Vatan herkesin sevdiği iyi bir insandı. Biraz önce kadını çok iyi tanıyan insanlarla konuştum. Bir ay önce mezarını aldığını bana söylediler. Bunu planladığını, artık bundan dönüş olmadığına dair söylemler ve ifadelerde bulunmuş ama yakınları böyle bir şey yapacağını konduramamış. Hatta Yalova'da yaşayan yeğeni "Vatan Şaşmaz Öldürüldü" haberini duyduğu anda ilk teyzesi gelmiş aklına. "Eyvah" demiş; "Bu işte teyzemin bir parmağı olabilir mi?". İki üç dakika sonra televizyonda teyzesinin adını duymuş."

Aslında çevresindeki herkes Vatan'a inanılmaz takık olduğunu, saplantılı olduğunu, Vatan'dan başka kimseyi düşünmediğini, Türkiye'ye de hep Vatan Şaşmaz için geldiğini anlatıyor.

 

 

Haber Ara