Dolar

32,5743

Euro

35,0169

Altın

2.428,43

Bist

9.722,09

Filistin'de İsrail askerleri Müslümanlara zulmediyor

İsrail askerleri Filistin'de Müslümanlara zulmünü sürdürüyor.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-12-18 15:55:07

Filistin'de İsrail askerleri Müslümanlara zulmediyor

İsrail, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasının ardından Filistinlilerin ABD ve İsrail karşıtı gösteriler düzenlediği El Halil ve çevresinde İsrail askerlerinin Filistinli Müslümanlara yönelik sürdürdüğü zulüm gözler önüne serildi.

Filistin direnişinin sembolü haline gelen Cüneydi'yi onlarca asker, ellerini ve kollarını bağlayarak tutuklamıştı. Benzer bir görüntü de İsrail askerleri tarafından verildi. Filistinli bir genç onlarca asker arasında darp ederek tutukladı.

ASKERLER DARBETTİ

El Halil'de göz yaşartıcı gaz ile plastik ve gerçek mermiler kullanan İsrail askerleri Filistinli genç ve çocukları hedef haline getirdi. O hedeflerden biri de bu genç oldu. Direniş eylemi gerçekleştiren Filistinli, İsrailli askerler tarafından önce yakalandı, elleri kolları kelepçelendi. 

1_84

GÖZLERİ BAĞLANARAK TUTUKLANDI

Yerlerde sürüklendikten sonra İsrailli onlarca askerin tekmesine, yumruğuna ve darbelerine maruz kalan genç daha sonra ayağa kaldırılarak gözleri bağlandı, sonrasında ise tıpkı arkadaşı olan Filistin direnişinin sembolü olan Cüneydi gibi beyaz bir bantla bağlanan gözleriyle tutuklandı.

KUDÜS'TE BİR KADIN YERLERDE SÜRÜKLENDİ

Filistin'de şiddetini her geçen gün arttıran İsrail askerleri, Trump'ın Kudüs kararına tepki gösteren bir kadını da merdivenlerde sürükleyerek gözaltına aldı.

 112

Aksa'nın giriş kapısındaki merdivenlerde İsrail askerlerine tepki gösteren kadın önce yere yatırılarak kelepçelendi, sonraysa yerlerde sürüklenerek gözaltına alındı. 

14_18

İSRAİL'İN ÇOCUK TOPLAMA KAMPI: EL HALİL

Görüntüler sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. El Halil, terör devleti İsrail'in çocuk toplama kamplarından yalnızca bir tanesi. Geçtiğimiz günlerde El Halil'de bulunan bir kamp gizli kameralarla görüntülenmiş, sosyal medyada yayınlanmıştı.

Haber Ara