Dolar

32,3661

Euro

35,0127

Altın

2.324,55

Bist

9.125,20

Fikret Orman, Denys Boyko ile bir araya geldi

Fikret Orman, Denys Boyko ile bir araya geldi

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-01-21 20:39:32

Fikret Orman, Denys Boyko ile bir araya geldi
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlıların transfer etmek için görüşmelere başladığı Ukraynalı kaleci Denys Boyko ile bir araya geldi.

Akaretler'deki kulüp binasında Boyko ile görüşen Orman, BJK TV'ye yaptığı açıklamada, Ukraynalı kalecinin uzun süre Beşiktaş'a hizmet edecek bir oyuncu olduğunu dile getirerek, "Çok dürüst, çok karakterli bir çocuk. Beşiktaşımıza çok uygun bir oyuncu. Beşiktaşımıza gelmek istediğini hissettik. İnşallah taraftarlarımızı, hepimizi yeni stadımızda şampiyonluklarla mutlu eder" dedi.

Fikret Orman, dün Vodafone Arena inşaatında boyacı ustası Şahin Aydın ile bugün de Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un vefatlarından derin üzüntü duyduklarını dile getirerek, "Hakikaten talihsiz günler geçiriyoruz. Dün stadyumda işçi kardeşimiz, bugün sevgili Mustafa Koç'u kaybettik. Allah ailesine, çocuklarına, değerli büyüğümüz Rahmi Bey'e, herkese sabır versin. Türk milletinin başı sağolsun" diye konuştu.


- Boyko: "Ben futbolla yaşayan bir insanım"


Denys Boyko ise futbolun kendisi için önemli olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Kendimi her şeyimle futbola veriyorum. Beşiktaş seyircisi de bana destek verdi. Ben futbolla yaşayan bir insanım. Böyle bir seyirciyle daha da iyi olacağıma eminim. Her şeyden önce başkanımıza minnetarlığımı belirtmek istiyorum. Beni izlediğini ve takip ettiğini biliyorum. Bir futbolcunun kariyerinde en önemli nokta uluslararası müsabakalara katılmaktır. Bundan sonra inanıyorum ki Beşiktaş ile oynayacağım uluslararası müsabakalarda da kendimi göstereceğim."

Beşiktaş'ın Arjantinli futbolcu Jose Sosa'yı tanıdığını belirten Boyko, "Onun için 'süper bir futbolcu' diyebilirim. Andreas Beck'in Rusça konuştuğunu biliyorum. O bana Türkiye'yi tanıtmak ve buraya daha kolay alışmak konusunda yardımcı olacaktır. Burada uzun yıllar yaşayacağımı umut ediyorum. Türkçe'yi anlamak ve konuşmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara