Dolar

32,3361

Euro

35,2001

Altın

2.247,23

Bist

8.718,11

Fikret Orman’dan şampiyonluk açıklaması

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon da şampiyon olacaklarına inandığını söyledi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-03-20 20:12:25

Fikret Orman’dan şampiyonluk açıklaması

Fikret Orman, Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Elmalı Mahallesi'nde yenilenen Kartal Yuvası Çarşı Mağazası'nın açılış törenine katıldı.

Beşiktaşlı taraftarların yoğun sevgi gösterisinde bulunup meşalelerle karşıladığı Fikret Orman, mağazaya girmekte güçlük çekti.

Açılışın ardından mağazayı gezen Orman, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Siyah-beyazlı kulübün kuruluşunun 115. yılını kutladıklarını belirten Orman, futbol takımının şampiyonluk hedefinden şaşmadığını aktararak, şöyle konuştu:

"Geçen haftayı özellikle hem futbol hem de basketbol takımımız kötü geçirdi. Futbol takımımızın önünde 8 maç var. Beşiktaşlı hiçbir zaman ümidini yitirmez. Aylardır söylüyorum, bu sene de şampiyon olacağız. Hala aynı inançtayım. İçeride 5 maçımız var. Üç deplasmanımız kaldı. En yüksek puanı elde edip, şampiyon olmak istiyoruz. Buna da inancım fazla."

Ligde geçen hafta sonu Medipol Başakşehir karşısında kötü bir performansla kaybettiklerini anlatan Orman, "Normalde kazanmamız gereken bir maçtı fakat performansımız iyi değildi. Özellikle başta Şenol hocamıza ve oyuncularımıza çok güveniyorum. Üst üste üçüncü şampiyonluğu kazanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber Ara