Dolar

32,3773

Euro

35,0633

Altın

2.326,09

Bist

9.079,97

Fikret Orman'dan önemli açıklamalar!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün transfer gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-07-05 17:52:07

Fikret Orman'dan önemli açıklamalar!

Pepe'nin imza töreninden sonra Talisca'nın zam istediği yönünde çıkan haberleri de değerlendiren Orman, "Talisca ile gelen rapor bana annesiyle alakalı bir durum olduğu yönünde. Talisca ile kontratımız var ve sözleşmemiz neyi gerektiriyorsa onu yaparız. Geçen sezon Talisca önemli bir performans gösterdi ama bir bölümde de sakatlık vardı. İyi de paralar kazanıyor, Allah daha da çok versin. Talisca bizim kiralık oyuncumuz var, biz dönem dönem sözleşmede iyileştirmeler yapıyoruz ama bu durum sözleşmesi bizde olan oyuncular için geçerli. Talisca'nın ise sözleşmesi nasılsa öyle devam edecek. Talisca'nın sözleşmesi için bir zam zorunluluğumuz yok, bu yapılacaksa da yönetimizin jesti olarak yapılır ama böyle bir durumda da bunun için asla yapmam. Beşiktaş'ın kuralları vardır ve ben bu kuralları asla değiştirmem" dedi.

"ABOUBAKAR'I TAKIMDA GÖRMEK İSTİYORUZ"

Santrfor transferi de yapacaklarını ifade eden, "Aboubakar'ın şartları uyarsa takımda görmek isteriz.Bir forvet alacağız. Biraz daha bu konuyu kovalayacağız. Bir sene sözleşmesi kalmış oyuncuya 8-10 Milyon euro vermeyiz" şeklinde konuştu.

MARIO GOMEZ VE JOSE SOSA AÇIKLAMASI

Mario Gomez ve Jose Sosa için de konuşan Orman, "Sosa'nın bize gelmek istediği yönünde bana gelen bir bilgi yok ve gelse de bu durumu açıklamam. Sosa giderken bizi üzdü ama formamızı giydiği dönemde de önemli işler yaptı. Bir gün hiç unutmuyorum performansı düşüktü, yanıma çağırttım ve neden bu performansın böyle dedi. Yanıma bir geldi ayakları, dizleri kıpkırmızı. O halini görünce sitem etmekten vazgeçtim. Bizdeki performansıyla ilgili iyiydi. Gomez ise sözleşmesini zaten uzattı ama bizi çok sevseydi, Wolfsburg ile sözleşmesini uzatmazdı; uzattığına göre demek ki konu kapanmıştır" dedi.

OĞUZHAN VE MARCELO'NIN SON DURUMU

Marcelo ve Oğuzhan'ın son durumu hakkında da konuşan Orman, "Marcelo'yu satma niyetinde değiliz, çok da iyi Beşiktaş'a yakıştı. Geçen basketbol maçına gidiyorum, lig bitmiş ve Marcelo, ailesiyle beraber Beşiktaş'ın basket maçına gelmiş. Marcelo'yu satma gibi bir niyetimiz yok ama öyle bir teklif gelirki bırakmak zorunda kalabiliriz. Oğuzhan için de bir teklif yok ve bizim de onu bırakma gibi bir isteğimiz yok, Oğuzhan'a da söylüyorum; futbolu burada bırakmasını istiyorum. Beşiktaş artık bir seviye daha üstüne çıkmak zorundadır ve başkanlığım süresi içerisinde bir Avrupa kupasını Beşiktaş müzesine getirmek istiyorum" şeklinde konuştu.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara