Dolar

32,3444

Euro

35,1139

Altın

2.308,66

Bist

9.079,97

Fikret Orman'dan Aziz Yıldırım'a cevap

Fikret Orman, derbi sonrası Aziz Yıldırım'ın 'Federasyondaki Beşiktaşlılar gidecek' sözleri hakkında sert açıklamalarda bulundu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-08 15:50:01

Fikret Orman'dan Aziz Yıldırım'a cevap

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Dinamo Kiev maçından sonra ilk defa konuştu. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Orman, taraftara transfer müjdesi verirken, Kiev maçını katleden Craig Thomson'u da UEFA'ya şikayet edeceklerini açıkladı.

Fikret Orman'ın açıklamaları şöyle;

Daha önce de bu hakemin benzer vukatları var. Buradan bağırarak olmuyor. Bizi temsil eden birilerinin UEFA'da olması lazım. Bu maç Dinamo Kiev - Napoli maçı olsaydı, hakem böyle kararlar verebilir miydi, veremezdi. Bizi biçtiler. Dün dünde kaldı. Bizim de kendimize çeki düzen vermemiz lazım. Ders çıkarmamız lazım. Çok bir şey kaybettiğimiz yok. Şampiyonlar Ligi'nden elendik ama UEFA'da devam edeceğiz. Beklentiler çok yükseldi tabii geçen seneki şampiyonluktan sonra. Geçen sene de UEFA'da gruptan çıkamamıştık. İnşallah bu sefer UEFA Kupası'nı kazanırız. Bundan sonra hedef o. Aboubakar disiplin talimatı neyse o cezayı alacak."

Orman, Aziz Yıldırım'la ilgili sorulan soruya ise şöyle cevap verdi:

"Böyle polemiklere girmek istemiyorum. Futbolun çirkin yüzünü çevirmek isteyenlere cevap vermek istemiyorum. Federasyondaki kişileri biz koymadık oraya. Bizim cevap verebileceğimiz bir şey yok. Beşiktaş'ı kayıran namerttir. Başkalarını kayıranları biz çok iyi biliyoruz."

Beşiktaş Başkanı, son olarak Dinamo Kiev maçının hakemiyle ilgili UEFA'ya şikayette bulunacaklarını söyledi.

Haber Ara