Dolar

32,4784

Euro

34,9489

Altın

2.435,96

Bist

9.716,77

Fikret Orman: Belki Ronaldo'yu da alırız

Beşiktaş, yeni transfer Portekizli savunma oyuncusu Pepe için imza töreni düzenledi. Fikret Orman'ın da katıldığı basın toplantısına Cristiano Ronaldo diyaloğu damga vurdu.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-07-05 15:26:32

Fikret Orman: Belki Ronaldo'yu da alırız

Real Madrid'den ayrılarak Beşiktaş'a transfer olan Pepe, kendisini siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imzayı attı.

Vodafone Park'taki imza töreninde öne çıkanlar şöyle;

Fikret Orman: Pepe'yi reklam için almadık

"Hoş geldin Pepe. birlikte mutluluklar yaşayacağız. Beşiktaş asil bir kulüptür. Güzel günler görmeyi Allah nasip etsin. Pepe'nin katkı sağlayacağını düşündüğümüz için aldık. Jorge Mendes de burada şu an, ona da teşekkür ederiz. Beşiktaş taraftarı, Pepe'yi çok istedi, bizlere de baskı yaptılar. Onları mutlu ettiğimiz için bizler de mutluyuz. Defans hattımızda lider oyuncuya ihtiyacımız vardı. Onun dışında belki 1, belki de 2 nokta atışı yapacağız transferde. Pepe için Türkiye'ye gelmiş en kariyerli oyuncu demek iddialı olur. Değerlendirme kriteri, sahadaki performansı olacak. Dünyada 400 milyondan fazla kişi bu transferi takip etti. Fakat Pepe'yi reklam için almadık. Bize katkı sağlayacaktır."

Beşiktaş, Pepe için 2 yıl boyunca 9.5 milyon euro garanti ücret ödeneceğini açıkladı.

Pepe: Kendimi Beşiktaş'ın bir parçası olarak görüyorum

"Büyük mutluluk içerisindeyim. Tüm Beşiktaş yönetimi çok uğraştı. Herkese çok teşekkür ederim. Kendimi ailenin bir parçası olarak görüyorum. Taraftarların bana attığı mesajlar karar vermemi kolaylaştırdı.Son 5 senede gelişen bir Beşiktaş var. Ben de Beşiktaş'ta iz bırakmak istiyorum."

Pepe sert oyunu hakkındaki hakkındaki eleştirilere böyle cevap verdi; Getafe maçından sonra adeta fişlendim. Oyun tarzımı hiç değiştirmedim. Sahada her zaman mücadele etmeye çalışıyorum.

Dikkat çeken diyaloglar

Pepe: Hedefim kupalara kazanmaya Beşiktaş'ta devam etmek.

Fikret Orman: Şampiyonlar Ligi kupası olsun inşallah.

Pepe: Quaresma ve Ronaldo ile eskiden beri iyi bir arkadaşlığımız var.

Fikret Orman: Belki Ronaldo'yu da bu sene alırız.

Pepe: Jorge Mendes burada. Quaresma ve beni buraya getirdi. Ronaldo transferi için de konuşabileceğiniz insan o.

"Kimse adımı söyleyemiyordu"

"Babam çok ansiklopedi okuduğu için ismimi Kepler Laveran Lima koymuş. Kimse adımı söyleyemiyordu. Bir takımda bana 'Pepe' ismini taktılar. O günden beri de kimse ismimi yanlış söylemiyor."

"Beşiktaş'ı seçme nedenim..."

"Real Madrid'de harika 10 yıl geçirdim. Beşiktaş'ı seçme nedenim başkanın ve taraftarın gösterdiği ilgi ve sevgi. Kulüp seviyesinde kazanabileceğim her şeyi kazandım. Beşiktaş'ta da aynı şekilde kazanmak istiyorum."

Derbileri severim. Taraftarların hırsımdan kuşkusu olmasın. Her oynadığım takımda hırsımı kazanma arzumu sahaya yansıttım.

"Şenol Güneş'i tanıyor musun?"

Cevap: Beşiktaş'ın bazı maçlarını izledim. Quaresma'nın anlattığı kadarıyla, hocamız çok başarılı bir insan. Kupalar kazanmak için buradayım. Buna inanmasam, burada olmazdım.

"Şampiyonlar Ligi'nde Real Madird'i mi, Barcelona'yı mı istersin?"

Cevap: Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona, Real Madrid ya da hangi takım çıkarsa çıksın elimizden geleni yapacağız. İyi bir takımımız var.

Haber Ara