Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Fetullahçıların ailesine takvim veren şahıs: Mayıs’ta her şey değişecek!

Tutuklu yargılanan 2 eski polis memuru, bir emekli polis ile kendisini istihbaratçı polis olarak tanıtıp örgüt propagandası yaptığı öne sürülen sanığın yargılanmasına devam edildi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-14 15:32:19

Fetullahçıların ailesine takvim veren şahıs: Mayıs’ta her şey değişecek!

TİMETURK | HABER MERKEZİ

Burdur Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada FETÖ tutuklularının ailelerine kendisini istihbaratçı polis olarak tanıtarak "Mayıs ve Haziran'ı bekleyin" diyen M.E. de tutuklu kişinin iş yerine gittiğinde kendisine orada çok iyi davranıldığını ve bunun da hoşuna gitmesinden dolayı sürekli o lokantada yemek yemeye başladığını söyledi. 

BENİ POLİS SANDILAR MUTLU OLDUM!!!

Zaman içerisinde çalışanlarla samimi olduğunu ve garsonlara kendisini polis olarak tanıttığını dile getiren M.E, şunları kaydetti: "Beni polis olarak görmeye başlayınca bu durum hoşuma gitti. Yalan yalanı doğurdu ve bunun içerisinden çıkamadım. Kötü bir amacım yoktu. Bazen ücretsiz yemek yiyordum. Bu da hoşuma gidiyordu.

HER ŞEY MACERA GİBİYDİ AMA KÖTÜ BİTTİ!

Macera gibiydi bu süreç. Macera kötü bitti. Bu sonucu ön göremedim. Özgürlük kadar güzel bir şey yokmuş. Bunu fark ettim. Yaptıklarımdan dolayı pişmanım."

“MAYIS VE HAZİRAN'DA TERSİNE DÖNECEK SABREDİN”

Mahkeme başkanının, "FETÖ tutuklusunun yakınlarına Burdur'da 3 kişilik bir komisyon kurulacağı ve mayıs-haziran aylarında her şeyin tersine döneceğini, cezaevinde olanların üzülmemesini ve devletin içinde devlet olduğunu söylemişsin. Ne amaçla bunu söyledin?" sorusu üzerine M.E, "Maddi bir çıkar gözetmedim. Dediğim gibi yalan yalanı doğurdu. İşin içinden çıkamadım. Cahilliğimin kurbanı oldum. Komisyon isimleri için de internetten Burdur Adliyesi'ne girip oradan isimlere bakıyordum" dedi.

Mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Haber Ara