Dolar

32,5423

Euro

34,8267

Altın

2.429,35

Bist

9.717,97

'FETÖ ile mücadele işi sonunda o kadar sulandırılacak ki...'

Mavi Marmara şehit ve katılımcılarına 'İslamcı manyaklar' , 'kafadan İsrail düşmanları' , 'kafadan Batı düşmanları' diyen Cem Küçük, tartışılmaya devam ediliyor.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-05-02 17:17:49

'FETÖ ile mücadele işi sonunda o kadar sulandırılacak ki...'

TIMETURK | HABER MERKEZİ

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan ve Kemal Öztürk isim vermeden Cem Küçük'ü; Star gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren ise Sabah yazarı Rasim Ozan Kütahyalı'yı eleştirdi.

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur ise Ahmet Taşgetiren'i hedef alırken, Yeni Şafak gazetesi yazarı Salih Tuna, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'yanındaymış gibi hareket eden iki farklı grup' olduğunu iddia etti.

KILIÇARSLAN: SONUNA KADAR SULANDIRACAKLAR

İsmail Kılıçarslan'ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Sıra Yaşar Taşkın Koç'a geldiyse… Korkum şudur. FETÖ ile mücadele işi sonunda o kadar sulandırılacak ki ortada mücadele edilecek bir FETÖ kalmayacak. Ya da şöyle: Bir gün herkes birileri için 15 dakikalığına FETÖ olacak. Baksanıza, sıra şimdilerde TRT Haber Dairesi Başkanlığı yapan Yaşar Taşkın Koç'a da gelmiş. O meşum 'birileri' Taşkın Koç'a FETÖ diyor. Tutmayınca 'FETÖ'yü korudun' diyor, o da tutmazsa 'vaktiyle sen bu FETÖ'cülere selam verdiydin' diyecekler. Ama o 'birileri'nin olmaz olası iştahları hiç bitmeyecek. Hızlarını alamayıp Numan Kurtulmuş'a, Süleyman Soylu'ya, Metin Külünk'e, (Başbakan) Binali Yıldırım'a falan da FETÖ diyecekler yakında. Hatta belki de kapalı kapılar ardında diyorlardır da biz henüz bilmiyoruzdur. İnsanda izan kaybolup yamyamlık geçer akçe olunca… İnsan etinin tadı diğer etlere galebe çalınca… Allah sonumuzu hayretsin."

"Aslında hedef ben değilim, Erdoğan. Hiç öyle biri olamadım. Şöyle gerine gerine 'aslında bana saldıranlar Erdoğan'a saldıramadıkları için bana saldırıyorlar. Aslında beni eleştirenler, Erdoğan'ı eleştiremedikleri için beni eleştiriyorlar' yazamadım. Kendimi Recep Tayyip Erdoğan'la özdeş kılarak şahane bir 'dokunulmazlık zırhı' üretemedim. Hadi bunu yapamadım. Bari 'aslında bana saldırarak Recep Tayyip Erdoğan'ı yalnızlaştırmak istiyorlar' diyebilseydim. Kendimi Erdoğan'ın yalnızlaşması önündeki tek kale olarak görebilseydim. Göremedim. Fakat hiç olmazsa şu kadarını söyleyeyim ben de: 'A teres. Sen kimsin de birisi Erdoğan'ı eleştiremediğinde Erdoğan'ı eleştirmek yerine seni eleştirsin? Sen kimsin de sen olmasan Erdoğan yalnız kalsın? Bunca kibri, bunca şişik egoyu, bunca müstekbir bakışı ne ara biriktirdin?'"

ÖZTÜRK: TETİKÇİLER...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski danışmanı ve Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk de isim vermeden Cem Küçük'e yüklendi:

"28 Şubat döneminde en ağır darbeyi alan, saygınlığını ve güvenirliliğini kaybeden medya, benzer bir krizin içine girdi. Tetikçiler, kifayetsiz muhterisler, menfaatperestlerin hüküm sürdüğü bir medya düzeni, belki de referandumda AK Parti'ye en büyük zararı verdi. Herkes bundan şikayetçi. İnsanları ekranlardan tehdit eden, parmak sallayan, hakaret eden, herkesi 'hain' ilan etmeye hazır bazı şizofren tiplerin hükümranlığı devam edecek mi, etmeyecek mi? Bunun için Erdoğan'ın kararını bekleyecek herkes. Saygın, güvenilir, seviyeli, dünya medyasıyla rekabet eden, ülkesinin sesi olan bir medya düzenine geçecek miyiz, yoksa her geçen gün saygınlığını ve düzeyini kaybeden bu düzene devam mı edeceğiz? Ve medya Erdoğan'ı bekliyor."

TAŞGETİREN: SADECE GÜLÜMSERİM

Star gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren, bugünkü yazısının son bölümünde Sabah yazarı Rasim Ozan Kütahyalı'yı eleştirdi:

"R. O. Kütahyalı iki yazı yazdı benim Kemal Gözler'in makalesinden yola çıkan değerlendirmelerimle ilgili. Kütahyalı benim o yazıyı neden yazdığımı anlamadıysa, onun adına üzülürüm. Yok anladı da, şu sıralar Taşgetiren'e saldırma komutuna uygun adımda bulunduysa, sadece gülümserim. Beni tanıdığını zannederdim çünkü. Hayırların gerekçesini anlamak lazım. Hatta kemik sol itirazların gerekçesini bile."

Haber Ara