Dolar

32,5652

Euro

34,7070

Altın

2.488,99

Bist

9.524,59

FETÖ’cüler için Avustralya’da kaçış yemeği

FETÖ, Avustralya’da resmi devlet yetkilileri ve kanaat önderlerine yemek verdi. Yemeğin onur konuğu ise göçmenlik başvurusunda etkin tavsiye raporu yazan Çokkültürlülük İlişkileri ve Ekonomi Bakanı Robin Scott oldu.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-31 08:42:08

FETÖ’cüler için Avustralya’da kaçış yemeği

FETÖ üyeleri Avustralya'nın Victoria Eyaleti'nde aralarında son derece kritik bir konuğun da bulunduğu resmi devlet yetkilileri ve kanaat önderlerine bir yemek verdi. Ülkede bulunan FETÖ derneği Australian Untercultural Society (Avustralya Kültürlerarası Toplumu – AIS)tarafından verilen yemeğe eyaletin Emniyet Müdürü Tim Cartwright, İşçi Partisi dönem Başkanı James Merlino ve aynı partiden Inga Peulich katıldı. Sofitel Otel'inde düzenlenen yemekte konuşmayı AIS Başkanı FETÖ'cü Hakan Yücel yaptı.

TAVSİYE MEKTUBUNDA

Akşam'da yer alan habere göre, teşekkür konuşmasını yapan Victoria Çokkültürlülük İlişkileri ve Ekonomi Bakanı Robin Scott yaptı. Scott'un başında bulunduğu bakanlığın görevi eyaletteki göçmenlik ilişkileri. Victoria Çokkültürlülük İlişkileri Dairesi, göçmenlik başvurularında etkin tavsiye raporları yazarak Avustralya'ya iltica ya da göçün önünü açabiliyor.

GÜLEN'İN YENİ ADRESİ AVUSTRALYA MI OLACAK?

Ülkedeki FETÖ derneği AIS kısa bir süre önce de Avustralya Katolik Üniversitesi – ACU ile birlikte üniversite bünyesinde Fetullah Gülen masası açarak 31 Temmuz itibariyle eğitim vermeye başlamıştı. FETÖ yalnızca Avustralya değil Güney Afrika Cumhuriyeti ve ABD'de de faaliyetlerini arttırdı. Avustralya'daki faaliyetler ise Gülen'in kaçış noktalarından birisi olarak Avustralya'nın değerlendirildiği ve bu olası geçiş noktasına zemin hazırlandığı iddialarını güçlendirdi.

Haber Ara