Dolar

32,6014

Euro

34,7906

Altın

2.410,18

Bist

9.645,02

FETÖ'cü öğretmenin gizli kamera kaydı iddiası

FETÖ üyesi olmak suçlamasıyla gözaltına alınan öğretmen Rıdvan Yücel C.’nin evinde yapılan aramada, bilgisayarından kadınların gizli çekilmiş uygunsuz görüntüleri ele geçirildi. Şahsın kadınları öğretmen evine götürerek burada birlikte olduğu ve bu anları da kayda alarak sakladığı ortaya çıktı.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-10-01 16:13:43

FETÖ'cü öğretmenin  gizli kamera kaydı iddiası

FETÖ üyesi olmak suçlamasıyla gözaltına alınan öğretmen Rıdvan Yücel C.'nin evinde yapılan aramada, bilgisayarından kadınların gizli çekilmiş uygunsuz görüntüleri ele geçirildi. Şahsın kadınları öğretmen evine götürerek burada birlikte olduğu ve bu anları da kayda alarak sakladığı ortaya çıktı.

Çok sayıda video kayıt

Öğretmenlik yapan şüphelinin bilgisayarında soruşturma konusu dışında, şüphelinin bilgisayarında tesadüfi olarak bulunan bir klasörde gizli kamera yerleştirerek kaydedildiği anlaşılan mahrem videolar bulundu.

Videoların, bilgisayar içerisinde 'dikkat et/Kendi Özelim/Öğretmen Evi' şeklinde bir klasör içerisinde bulunduğu belirlendi. İçerisinde kimliği tespit edilemeyen birçok kadına ait kaydın bulunduğu saptandı.

Gizli kamera kullanılmış

Uygunsuz görüntülerin öğretmen evine gizli kamera yerleştirilmek suretiyle çekildiği değerlendirildi. FETÖ'cü şüphelinin öğretmen evine götürdüğü kadınlar ile ilişkiye girdiği, buraya kurduğu kamera düzeneği ile özel anlarını kayda aldığı ve bu kayıtları bilgisayarında arşivlediği anlaşıldı.

 

Haber Ara