Dolar

32,3261

Euro

35,0721

Altın

2.308,86

Bist

9.079,97

Fethiye'de 1. Off-Road şenliği

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, 4 ilden 180 sporcunun katılımıyla 1

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-11-05 18:10:08

Fethiye'de 1. Off-Road şenliği
Muğla'nın Fethiye ilçesinde, 4 ilden 180 sporcunun katılımıyla 1. Off-Road Şenliği düzenlendi.

Fethiye Off-Road Kulübü tarafından Esenköy Mahallesi'ndeki Akdeniz Off-Road Park'ta düzenlenen etkinliğe Muğla'nın yanı sıra Antalya, Denizli ve Konya'dan 80 araç katıldı. Dört kategoride gerçekleştirilen yarışlarda pilotlar çamur, rampa, çukur ve virajlıda dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti.

Geçirdiği trafik kazası sonucu 3 ay önce hayatını kaybeden Fethiye Off-Road Kulübü kurucu başkanı Yılmaz Kılçar anısına düzenlenen etkinlikte renkli görüntüler oluştu. Çok sayıda vatandaş da gösteriyi takip etti.

Fethiye Off-Road Kulübü Başkanı İsmail Kılçar, kardeşini 3 ay önce bir trafik kazasında kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ederek, "Fethiye'de Off-Road etkinliği yapmak onun hayaliydi. Kardeşimin hayalini gerçekleştirmek istedik. Etkinliğimizi ona armağan ediyoruz. Bu yıl ilkini düzenlememize rağmen katılımdan memnunuz. Etkinliği ilerleyen yıllarda da devam ettirip geleneksel hale getirmeyi istiyoruz" diye konuştu.

Antalya Off-Road Kulüp Başkanı Erol Karagöz, Antalya'da Yılmaz Kılçar anısına kalabalık bir şekilde etkinliğe katıldıklarını dile getirdi. Etkinliğin tek kadın sporcusu Özge Özdemir ise Antalya Off-Road derneği üyesi olarak etkinliğe katıldığını söyledi.

Katılımın çok güzel olduğunu, araç kullanırken heyecanlandığını belirten Özdemir, "Çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Kulübümün tek kadın üyesiyim ve bana çok destek oluyorlar. Ben de teknik olarak spor ile alakalı fazla bilgi sahibi değildim. Kulüp üyelerimizin desteğiyle pistlerde yerimi aldım. Arabası olsun ya da olmasın ilgisi olan her kadın bir yerden başlayabilir. Antalya'da olanlara da yardımcı oluruz" dedi.

(Murat Yalçın/İHA)

Haber Ara