Dolar

32,5090

Euro

34,9327

Altın

2.431,64

Bist

9.721,60

Feriköy Öğrenci Yurdu'na kayıtlar sürüyor

Feriköy ve Ömer Öztürk yurtlarında 2017-2018 yılı kayıtları devam ediyor.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-02 11:57:22

Feriköy Öğrenci Yurdu'na kayıtlar sürüyor

TIMETURK | HABER MERKEZİ

Adından söz ettiren faaliyetlerle bir yurttan çok ötesini sunan Feriköy Öğrenci Yurdu, yaptığı kültürel etkinlikler ve yıl boyu ağırladığı konuklarla adeta ikinci bir üniversite görevi üstlenerek, öğrencilerine İstanbul'da üniversite okumanın avantajlarını doyasıya yaşatıyor.

TEKNİK İMKANLAR

4000 m2 kapalı alan, 3-5 kişilik odalar, açık büfe sabah kahvaltısı, seçmeli akşam yemeği, 24 saat sıcak su, internet, çamaşır yıkama – kurutma üniteleri, profesyonel fitness salonu, geniş mescit ve daha pek çok ayrıcalık Feriköy Öğrenci Yurdu'nda sizi bekliyor.

İTÜ, Mimar Sinan, Bilgi, Marmara üniversitesinin pek çok fakültesine yürüyerek gitme imkanının yanı sıra hemen dibindeki Metro istasyonu ile Yıldız Teknik, İstanbul, Boğaziçi ve daha pek çok üniversiteye dakikalar içinde ulaşmak Feriköy Yurdu'ndan çok kolay…

Ayrıntılı bilgi: ferikoyogrenciyurdu.com

F (6)

F (1)

F (5)

F (3)

ÖMER ÖZTÜRK ERKEK ÖĞRENCİ YURDU

MTTB'nin Unutulmaz Genel Başkanı Ömer Öztürk'ten ismini alan Ömer Ötürk Erkek Öğrenci Yurdu, yeni sezonda misafirlerini ağırlamaya başladı. Modern binası, merkezî konumu ve avantajlı fiyatlarıyla öne çıkan yurtta; 3-4 kişilik odalar, açık büfe sabah kahvaltısı, seçmeli akşam yemeği, 24 saat sıcak su, internet, çamaşır yıkama – kurutma üniteleri ve daha pek çok hizmet öğrencileri bekliyor.

Biruni Üniversitesi ve Avrupa Meslek Yüksek Okulu'na yürüyerek kolayca ulaşım sağlanan Ömer Öztürk Yurdu aynı zamanda Marmaray'a 10 dk. ve Tramvaya 20 dk mesafede yer alıyor.

Böylece İstanbul Üniversitesi'nin hemen hemen bütün fakülteleriyle Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsüne ayrıca Fatih Sultan Mehmet, Arel gibi pek çok özel üniversiteye raylı sistemle kolayca ulaşım imkanı sunuyor

Ayrıntılı bilgi: omerozturkogrenciyurdu.com

F (2)

F (4)

O (3)

O (2)

 

Haber Ara