Dolar

32,5545

Euro

34,8182

Altın

2.432,60

Bist

9.722,09

Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal:

Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal:

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-12 20:14:34

Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal:
Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal, gördüğü kırmızı kart nedeniyle son 2 lig maçında takımda yer alamadığı için sarı-lacivertli camiadan özür diledi.

Tecrübeli futbolcu, FBTV'ye yaptığı açıklamada, ligde dün Bursaspor karşısında aldıkları yenilgiden dolayı üzgün olduğunu belirterek, "İki maçtır takıma faydalı olamadığım için herkesten özür dilerim. Talihsiz bir kırımızı kart oldu, bu da beni kahretti." dedi.

Sezona kötü başladıklarını anlatan Mehmet Topal, "Ben her şerde bir hayır vardır sözüne inanıyorum. Bazı hatalarımızı düzeltip elimizden ne geliyorsa onu yapacağımızın sözünü verebilirim. İnşallah her şey daha güzel olur ve takımı istenen pozisyona taşırız. iki maçtır tribünden izliyorum, takımın yanında olamıyorum. Bu benim içimi daha çok acıtıyor, bu beni kahrediyor. Artık cezam bitti, elimden gelini yapacağım." diye konuştu.

Sarı-lacivertli taraftarlardan destek beklediklerini dile getiren Mehmet, şunları kaydetti:

"Fenerbahçe'de işler kötü gittiği zaman o sahiplenme duygusu herkesin içinde uyanıyor. 3 Temmuz gibi zorlu bir süreçten alnımızın akıyla çıkmayı başardık Taraftarlarımız bize kızabilir ama o sahiplenme duygusunu bırakacaklarını düşünmüyorum. Bizler de çok üzülüyoruz. Amacımız onları daha fazla üzmemek. Taraftarımızdan bu sene destek bekliyoruz. Çok kötü başladık ama onlar desteklerini esirgemesinler. İnşallah sonunu iyi bitiririz. Ben bu süreci atlatacağımıza inanıyorum. Artık puan kayıplarına tahammülümüz kalmadı. Bundan sonra daha iyi olacağını düşünüyorum."


- "Başkanımız tüm futbolculara öz evladı gibi yaklaşıyor"


Mehmet Topal, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın oyunculara bir baba şefkatiyle yaklaştığını aktararak, "Çok samimi söylüyorum, başkanımız tüm futbolculara öz evladıymış gibi yaklaşıyor ancak konu Fenerbahçe'nin menfaatleriyse çok sinirli ve agresif olabiliyor. O, her şeyini Fenerbahçe'ye adamış bir insan. Fenerbahçe'ye olan sevgisi de bazı şeyleri yapmasını gerektiriyor. Ben de kulübe faydalı olmayı istiyorum. Eğer başkanımız beni seviyorsa bu beni mutlu eder." ifadelerini kullandı.

Tecrübeli futbolcu, UEFA Avrupa Ligi'nde bu hafta Ukrayna'nın Zorya ekibiyle karşılaşacaklarını anımsatarak, "Zorlu bir rakibe karşı oynayacağız. Geçen sene UEFA Avrupa Ligi'nde çok iyi yerle geldik. Final de oynayabilirdik ama talihsizlik mi diyeyim planlanmıştı mı diyeyim, bilemediğim olaylardan dolayı gidemedik. Bu sene Avrupa Ligi'nde en iyi yerlere gelmek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Haber Ara