Dolar

32,5874

Euro

34,8388

Altın

2.507,20

Bist

9.693,46

Fenerbahçe'nin 'Avrupa Ligi' ilk maçı Tivibu'dan şifresiz

Fenerbahçe'nin 'Avrupa Ligi' ilk maçı Tivibu'dan şifresiz

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-18 16:12:19

Fenerbahçe'nin 'Avrupa Ligi' ilk maçı Tivibu'dan şifresiz
Türk Telekom Grubu'nun televizyon platformu Tivibu, Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi play-off turu ilk maçını tüm Türkiye'ye şifresiz olarak sunacak.

Şirket açıklamasına göre UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nin 3 sezon boyunca yayın haklarını alan Tivibu, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi play-off ilk maçına özel olarak şifreleri kaldırıyor.

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Fenerbahçe'nin deplasmanda Yunanistan'ın Atromitos takımıyla 20 Ağustos Perşembe günü oynayacağı ve saat 21.00'de başlayacak karşılaşma Tivibu'dan ve Turksat üzerinden yayın alan tüm kullanıcılara şifresiz olarak yayınlanacak ve böylelikle tüm Türkiye'den ücretsiz izlenebilecek.

Tivibu kullanıcısı olmayan fakat evinde Turksat çanak ve buna uyumlu uydu alıcısı bulunan tüm kullanıcılar, tarama yaparak ya da Türksat 4A 42° Doğu uydusu, Polarizasyon: H-Yatay, Frekans: 11853 Mhz, Symbol Rate: 25.000 frekans bilgilerini kullanarak Tivibuspor'u kanal listelerine ekleyerek maç yayınlarına erişebilecek.

Mevcut Tivibu aboneleri de paketlerinden bağımsız olarak 20 Ağustos günü 77. kanal Tivibuspor kanalına erişebilecek ve süper pakete geçmelerine gerek kalmadan maçı izleyebilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Telekom Grubu TV Genel Müdür Yardımcısı Çağrı Dönmez, Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'ne katılma vizesinin ilk maçındaki bu önemli karşılaşmayı tüm futbolseverlerin şifresiz olarak izlemesini sağlayacaklarını bildirdi.

Futbolseverlerin ve tüm Türkiye'nin Fenerbahçe'nin bu önemli maçında Tivibu'nun ayrıcalıklı televizyon izleme deneyimiyle tanışmasını hedeflediklerini aktaran Dönmez, bu maça özel olarak şifreleri kaldırdıklarını ve herkesin bu heyecana ortak olmasını istediklerini dile getirdi.

Tivibu ile 20 milyondan fazla haneye girerek tüm Türkiye'yi gelişmiş yayın özellikleri ve zengin içerikli TV deneyimiyle tanıştırmayı hedeflediklerini vurgulayan Dönmez, şunları kaydetti:

"Turksat uydusundan tüm Türkiye'ye şifresiz olarak bu önemli maçı izleterek hedefimize ulaşacağız. Atina'da oynanacak maç, yalnızca Tivibu aboneleri tarafından değil, evlerinde Tivibu dekoderi bulunmayan ancak Turksat'tan uydu yayını alan tüm futbolseverler tarafından da canlı izlenebilecek. Temsilcimiz Fenerbahçe'ye başarılar, tüm futbolseverlere iyi seyirler diliyoruz."

- Pierre Van Hooijdonk yorum yapacak

Tüm futbol kamuoyunun merakla beklediği söz konusu karşılaşmada, maç öncesinde devre arasında ve maç sonunda pek çok önemli isim de anlatımları ve yorumlarıyla maça renk katacak.

Ercan Taner tarafından anlatılacak karşılaşma, stadyum yayınlarında Metin Tekin ile Mehmet Demirkol'un yorumları ve Murat Kosova'nın sunumuyla ekranlara yansıyacak.

İstanbul stüdyolarında ise Erkut Öztürk, "Fenerbahçeli" Pierre Van Hooijdonk'u konuk edecek.

Türk Telekom Grubu, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'ni 2015-2016 sezonundan başlayarak üç yıl süreyle Tivibu ekranlarından sporseverlerle buluşturacak.

Dünyanın en önemli spor organizasyonları arasında yer alan ve yedi kıtadan sayısız futbolseverin takip ettiği bu dev heyecanı futbolseverler Türkiye'de Tivibu ile yaşayacak.

Tivibu her sezon 119 Şampiyonlar Ligi ve 109 Avrupa Ligi maçını futbolseverlerle buluşturacak. 2017-2018 sezon sonuna kadar, üç yıl süreyle Tivibu'da toplam 687 adet maç yayınlanacak.

Tivibu, bu iki dev organizasyonun yanı sıra abonelerine, pek çok dünya ligini ve dünyanın en önemli spor organizasyonlarını izleme şansı sunuyor.

Haber Ara