Dolar

32,3640

Euro

35,0458

Altın

2.324,50

Bist

9.079,97

Fenerbahçe-Lokomotiv Moskova eşleşmesi

Fenerbahçe-Lokomotiv Moskova eşleşmesi

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-14 18:22:25

Fenerbahçe-Lokomotiv Moskova eşleşmesi
Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, UEFA Avrupa Ligi ikinci turunda eşleştikleri Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımı karşısında, turu geçeceklerine inandığını söyledi.

Kulüp televizyonuna kurayla ilgili değerlendirme yapan Uslu, takıma güvendiklerini belirtti. Rusya ile yaşanan son dönemdeki gelişmelere de değinen Fenerbahçeli yönetici, şunları kaydetti:

"Rusya'daki ortamı biliyorsunuz. Bu anlamda enteresan bir eşleşme oldu. Biz zirveye oynayan bir takımız ve rakibimiz kim olursa olsun ben yeneceğimize eminim. Umuyoruz ki yaşanan sürtüşmeler o zamana kadar biter. Hatta iki ülke arasındaki dostluk ve barışa biz katkı sağlamış oluruz. Biz, spor için gideceğiz. Seyirci açısından, bize yer verirler mi bilmiyoruz. Daha önceden Rus takımlarıyla da oynadık ve yendik de. İnşallah yine eleyeceğiz. Ben takımımıza güveniyorum."

İlk maçı İstanbul'da oynamanın avantaj olduğunu belirten Mahmut Uslu, "İyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum. Oturmuş bir takımımız var. Lokomotiv Moskova'yı eleyeceğimizden eminim. Baktığınızda zayıf takımlar artık bu kupalarda yer almıyor. İki sezon önce UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final oynadığımız zaman da zayıf takım yoktu ve finali kıl payı kaçırdık. İnşallah yine aynı başarıyı tekrar edip daha da ileriye gideriz" ifadelerini kullandı.

Asbaşkanlar Nihat Özbağı ve Önder Fırat da kurayı değerlendirdi. Kulüp televizyonuna konuşan Özbağı, Fenerbahçe'nin, rakibinden daha güçlü olduğunu vurgulayarak, eşleşmeyi, "İnşallah Lokomotiv Moskova'yı da eleyeceğiz. Umuyorum ki ülkemizin, Rusya ile ilgili yaşadığı gerilim de bu vesileyle azalır" şeklinde görüş belirtti.

Fırat ise kulübün internet sitesindeki açıklamasında, kaliteli bir takım olduklarını belirterek, "Bu kaliteyi sahaya yansıttığımızda rakibin kim olduğu önemli değil. İlginç bir kura. Diliyorum ki bu eşleşme, ülkemiz ile Rusya arasında barış ve dostluk köprüsü kurar" değerlendirmesini yaptı.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara