Dolar

32,3495

Euro

34,9744

Altın

2.325,55

Bist

9.079,97

Fenerbahçe ile Trabzonspor'u karşı karşıya getiren isim belli oldu

Zenit Sportif Direktörü Constantine, Giuliano transferinde Türkiye'deki bazı menajerlerle görüşerek, bu futbolcunun Trabzonspor'a teklif edilmesini sağladı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-14 13:01:08

Fenerbahçe ile Trabzonspor'u karşı karşıya getiren isim belli oldu


Fenerbahçe'nin yeni ismi Giuliano transferinde sarı-lacivertli ekip, Trabzonspor'la karşı karşıya gelmiş ve Fenerbahçe kiralık almak istediği futbolcuyu bonservisiyle kadrosuna katmıştı. Trabzonspor'un bu transferde devreye girmesinin sebebi ise belli oldu. Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerini yaptığı dönemde Zenit Sportif Direktörü Constantine, Türkiye'deki menajerleri arayarak bu futbolcu için temaslar kurulmasını istemiş ve menajerler de Giuliano'yu Trabzonspor'a teklif etmişti. Ancak futbolcunun kararlı tavrı sonrasında Brezilyalı isim Fenerbahçe'ye imza attı.

Bu gelişmenin yanı sıra Spartak Moskova'nın Roman Neustadter'e teklifte bulunmadığı da öğrenildi. Yine bazı menajerlerin Spartak Moskova adına Neustadter için teklif yaptığı, ancak bu teklifin sahte olduğu, menajerlere de soruşturma açıldığı ifade edildi.

LUCESCU SAMANDIRA'YA GELİYOR

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Fenerbahçe'nin yarın sabah yapacağı antrenmanı Samandıra'da takip edecek. Lucescu'nun, Teknik Direktör Aykut Kocaman'la da tanışmak ve diyaloglarını artırmak istediği öğrenildi. Tecrübeli çalıştırıcının, önümüzdeki haftalarda takımların maçlarının yanı sıra, antrenmanlarını da takip edeceği bilgisi alındı.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara