Dolar

32,3844

Euro

35,0304

Altın

2.326,26

Bist

9.079,97

Fenerbahçe Hollandalı yıldızla görüştü

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcu Gregory van der Wiel'i transfer etmek için futbolcuyla kulüp binasında bir görüşme gerçekleştirdiği bildirildi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-21 14:30:49

Fenerbahçe Hollandalı yıldızla görüştü

Sarı-lacivertli yönetimin, Fransa'nın Paris Saint Germain (PSG) takımıyla sözleşmesi sona eren Hollandalı sağ bek Gregory van der Wiel'i transfer görüşmeleri yapmak için İstanbul'a getirdiği öğrenildi.

Van der Wiel'e İstanbul'u gezdiren sar-lacivertli yönetim, Hollandalı futbolcu ve menajeriyle bugün Ülker Stadı'ndaki kulüp binasında bir araya geldi. Görüşmeden tarafların transfer için detayları konuştuğu belirtildi.

Gökhan Gönül'ün takımdan ayrıldığını açıklamasıyla sağ bek pozisyonuna oyuncu arayan Fenerbahçe, bu bölgede oynayan 28 yaşındaki Hollandalı futbolcuyu transfer etmesi durumunda bonservis bedeli ödemeyecek.

Hollanda Milli Takımı'nda da forma giyen Van der Wiel, kariyerine ülkesinde Ajax takımında başladı. 7 sezon Ajax'ta oynadıktan sonra 2012 yazında Fransa'nın ünlü kulübü PSG'ye transfer olan Van der Wiel, bu kulüple 4 yıl üst üste şampiyonluk elde etti. Hollandalı sağ bek, geçen sezon toplam 27 maçta 2 gol atıp, 5 asist yaptı.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara