Dolar

32,5657

Euro

34,9923

Altın

2.432,02

Bist

9.770,27

Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman?

Fenerbahçe ile Galatasaray, Lig'in 11. haftasında, dev bir derbide karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan yayınlanacak? İşte detaylar...

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-17 12:43:49

Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman?

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak.

Kadıköy'de 16 yıldır alamadığı galibiyetin savaşını verecek olan Sarı Kırmızılılar, Fenerbahçe'yi evinde mağlup ederek bu zinciri kırmak istiyor. Dünya üzerinde önemli bir konuma sahip olan derbi maçı bu büyük heyecana tanık edecek. Peki Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Derbi ne zaman izlenebilecek?

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında 20 Kasım Pazar günü oynanacak maç TSİ 20.00'da başlayacak. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompeksi Ülker Stadyumu'nda oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray maçını Lig Tv canlı yayınlayacak.

FENERBAHÇE-GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

20 Kasım 2016 Pazar

FENERBAHÇE-GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA?

Türkiye Saat İle 20.00

FENERBAHÇE-GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA?

Lig TV

FENERBAHÇE-GALATASARAU MAÇI NEREDE?

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompeksi Ülker Stadyumu

RIEKERINK'TEN OYUNCULARINA UYARI

Galatasaray'ın hocası Riekerink, Fenerbahçe maçı öncesi oyuncularına bir dizi uyarılarda bulundu.

Fenerbahçe derbisini büyük bir heyecanla bekleyen Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink oyun planını sakinlik üzerine kurdu.

Saracoğlu Stadı'ndaki atmosferden olumsuz etkilenmemeleri için oyuncularıyla birebir görüşmeler yapan Hollandalı teknik adam, oyun temposunu ele geçirmeleri konusunda tüm oyuncularına özel uyarılarda bulundu.

Maça bol pas yapıp, oyunun kontrolünü ele alarak başlamak isteyen Riekerink, futbolcularına, "Galibiyet için tempoyu biz belirleyeceğiz. Bol pas yaparak rakibi baskı altına alacağız ve hataya zorlayacağız" dedi.

İTİRAZ ETMEK YASAK

Riekerink, orta saha oyuncularından sakin olmaları konusunda özel istekte bulundu. Hollandalı teknik adam, tüm takımın top rakipteyken pres uygulamasını defansa yardım etmesini de istedi.

Yardımlaşıp sonuca gideceklerini belirten Riekerink, kanat oyuncularının da defansın kenarlarında oynayan isimlere destek vermesini şart koştu. Riekerink, futbolcularından hakem kararlarına itiraz edilmemesini de istedi

FENERBAHÇE İDDİALI

Fenerbahçeli yöneticiler, Galatasaray'ın pazar günü karşılarında hiçbir şansı olamayacağını iddia ediyorlar.

Nihat Özbağı, "Bütün taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Bizim takımımıza güvenimiz her zaman tam. İnşallah galip geleceğiz ve şampiyonluk yarışına iyice ağırlığımızı koyacağız" dedi.

İyi bir maç olmasını temenni eden Mahmut Uslu ise, "İnşallah kazanacağız, bundan eminiz" yorumunu yaptı.

YILDIZLAR YEDEK KALACAK

Derbiye şimdiye kadar oynattığı gibi ikili orta sahayla çıkması halinde kaptan Selçuk İnan ya da Nigel de Jong'u yedek soyunduracak olan Riekerink, performansından memnun olduğu Tolga Ciğerci'yi ilk 11'de sahaya sürecek.

Kadıköy'de üçlü orta saha kullanması halinde ise Hollandalı teknik adam, ofansif dörtlüden birini kesmek zorunda kalacak. Bu durumda Lukas Podolski'yi kulübeye çekmeyi planlayan Riekerink, her halükarda yıldız oyuncularından birini yedek bırakacak.

6 YIL SONRA KADIKÖY ÇIKARMASI

Galatasaray taraftarı, Fenerbahçe maçı için 6 yıl sonra Kadıköy'e çıkarma yapmaya hazırlanıyor...

Galatasaray, en son 24 Ekim 2010'da Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bir derbi izlemişti. O gün Fener'in başında Aykut Kocaman, Galatasaray'ın başında Hagi vardı, 90 dakika golsüz sona ermişti.

Bir sonraki sezon, 20 Kasım 2011'de oynanan Beşiktaş-Galatasaray derbisinden 3 gün önce alınan deplasman yasağı kararı bu sezona kadar devam etti. Şimdi bir başka 20 Kasım'da, Fenerbahçe ile Galatasaray kozlarını paylaşacak.

107 LİRA'DAN KAPIŞ KAPIŞ

Pazar günkü mücadele öncesi Galatasaray taraftarına ayrılan 2500 kişilik bölümün biletleri dün itibariyle satışa çıktı.

107 TL'lik biletlerin satışa çıktığı gibi tükendiği belirlendi. Fenerbahçe taraftarının da tribünleri dolduracağı düşünüldüğünde, ortaya dünya derbisine yakışır bir görüntü çıkacağı tahmin ediliyor.

VOLKAN DEMİREL: GELENEK BOZULMASIN

Fenerbahçe camiası, Pazar günü oynanacak Galatasaray maçına odaklanırken, kaleci Volkan Demirel de derbiye "özel" bakıyor ve hazırlanıyor.

Arkadaşları 3 gün dinlenirken, Samandıra'da ekstra mesai yapan tecrübeli file bekçisi hem kendi bileniyor hem de takımın motivesini arttırmak için özel konuşmalar yapıyor. Sarı-lacivertli forma altında 15. sezonunu geçirmekte olan tecrübeli file bekçisi özellikle takımın yenilerine Galatasaray derbisinin önemini anlatıyor.

"Ben bugüne kadar Kadıköy'de Galatasaray yenilgisi yaşamadım" diyen Volkan, "Aman beyler yanlış olmasın. Kariyerimin en güzel istatistiklerinden birisinin bozulmasını istemiyorum" sözleriyle arkadaşlarından ekstra performans beklediğini belirtiyor.

"KADIKÖY'DE KAYBEDİLMEZ"

Galatasaray'a karşı Kadıköy'de 12'si lig, 2'si kupada olmak üzere 14 maçta 9 galibiyet, 5 beraberlik yaşayan Volkan Demirel, "Ben sadece Galatasaray değil, Beşiktaş'a karşı da Kadıköy'de mağlubiyet almadım" derken, "Bu maçlar camia için her zaman büyük önem taşır. Özellikle bu sefer kazanmaktan başka bir ihtimalimiz yok" ifadesini kullandı.

Sezon başında çok basit puan kayıpları yaptıklarını hatırlatan Volkan Demirel, "Bu süreç geride kaldı. Taraftarımız da bizi desteklemeye başladı. Manchester maçındaki katkılarını gördünüz. Galatasaray karşısında çok daha fazlası olacaktır. Bu sevgiye hak ettiği karşılığı verdiğimizde de destek katlanarak artacaktır" sözleriyle derbiyi kazanmaya mecbur olduklarını vurguladı.

Haber Ara