Dolar

32,3556

Euro

35,2428

Altın

2.325,07

Bist

9.079,97

Fenerbahçe Düşyeri Çocuk Deneyim Kulübü açıldı

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-12-07 14:01:15

Fenerbahçe Düşyeri Çocuk Deneyim Kulübü açıldı
Fenerbahçe Düşyeri Çocuk Deneyim Kulübünün açılışı, sarı-lacivertli yönetici ve sporcuların katılımıyla yapıldı.

Ülker Stadı'ndaki Fenerium mağazasının alt katında kurulan Fenerbahçe Düşyeri Çocuk Deneyim Kulübünün açılış törenine, Fenerium Genel Müdürü Mümtaz Karakaya, Düşyeri kurucusu Ayşe Şule Bilgiç, sarı-lacivertli futbolcular Josef de Souza ve Luis Neto, basketbolcular Melih Mahmutoğlu, Ali Muhammed, Ana Dabovic ve Kelsey Plum katıldı.

Törende, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Önder Fırat, kulüp genel koordinatörü Tamer Yelkovan ile şarkıcı Kıraç da hazır bulundu.

Açılışta konuşan Mümtaz Karakaya, hiçbir kulüpte olmayan bir projeye imza attıklarını dile getirerek, "Burası daha önce kulübümüzün çeşitli birimlerinin oluşturduğu ofis alanıydı. Sayın Başkanımız burayı bize tahsis ettiği zaman, tamamen çocuklara ait bir yer olmasını arzu etti. Burası aşağı yukarı bin 500 metrekare. Her gün yüzlerce çocuk gelecek ve burası yaşayan bir yer olacak. Amacımız burayı tamamen Fenerbahçeli çocuklara ait bir yer olmaktan çıkartıp, diğer kulüpleri tutan çocuklara da Fenerbahçeli ruhunu göstermek ve bu havayı teneffüs ettirmek." ifadelerini kullandı.

Ayşe Şule Bilgiç de uzun zamandır üzerinde çalıştıkları bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Burada gerçekleştirdiğimiz şey bir spor kulübünden beklenenin ötesinde bir vizyon. Bir kez daha çocukların bir toplum için ne kadar değerli olduğunu gösterdi. Onlar bizim yarınlarımız, geleceğimiz. Burası çocukların bir eğlence alanı olmaktan öte, onlara önümüzdeki hayatlarında bir farkındalık yaratabileceğimiz, artı değer yaratabileceğimiz bir vizyonla inşa edildi. Bugün de burada dünyada bir ilki yaşıyoruz. Araştırdık ve dünyada bir spor kompleksi içerisinde çocuklar için geleceğe yönelik bu tip artı değerlerin işin içinde olduğu; sanatın, bilimin, teknolojinin, mühendisliğin, matematiğin olduğu herhangi bir alan yok."

Sarı-lacivertli sporcular da çocuklar için önemli olan projenin açılışında yer almaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara