Dolar

32,5665

Euro

34,8863

Altın

2.436,50

Bist

9.645,02

Fenerbahçe Doğuş- Banvit maçı ne zaman?

Fenerbahçe Doğuş- Banvit maçı ne zaman oynanacak? İşte detaylar...

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-04 09:35:05

Fenerbahçe Doğuş- Banvit maçı ne zaman?

TIMETURK | HABER MERKEZİ

Cumhurbaşkanlığı Kupası finalinde Fenerbahçe Doğuş ve Banvit karşı karşıya gelecek. Maç 4 Ekim günü saat 19.00'da başlayacak. Maç Ankara Spor Salon'nda oynanacak. TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 

Fenerbahçe Doğuş daha önce 6 kez Cumhurbaşkanlığı kupasını evine götürdü. Öte yandan Banvit ise 1985 yılından itibaren yapılan organizasyonda ilk kez yer alıyor.

bas_1

TÜRKİYE BASKETBOL FEDARASYONU'NDAN MESAJ

Türkiye Basketbol Fedarasyonu resmi internet sitesinden açıklama yayınladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Avrupa'nın en iyi ligi olarak değerlendirilen Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin merakla beklenen 2017-2018 sezonu, Fenerbahçe Doğuş ile Banvit arasında oynanacak 33.Cumhurbaşkanlığı Kupası Finali'nde resmen açılmış olacak. En büyük tutkumuz olan basketbolun bu sezonda da herkese keyif vermesi, büyük çekişme içinde geçmesi ve bizleri heyecanlandıracak karşılaşmalara sahne olması en büyük dileğimiz.

Basketbolumuzun iki değerli temsilcisi Fenerbahçe Doğuş ile Banvit'in sezonun en anlamlı ve görkemli randevusu olan Cumhurbaşkanlığı Kupası için karşı karşıya gelecekleri bu karşılaşma, sezonun da ilk dev mücadelesi olacak. Değerli olduğu kadar anlamlı da olan bu kupa mücadelesinde yer alacak takımlarımıza, sporcularımıza ve basketbol coşkusu içinde kulüplerimize destek verecek basketbol severlere  başarılar diliyorum. Bu dev buluşmanın, ligimizde yaşayacağımız güzel sezonun habercisi olacağına inancım tamdır.''

Öte yadan maçın baş hakemliğini Ozan Çakar yapacak. Çakar'ın yardımcılığını ise Ziya Özorhon ve Mehmet Şahin üstelenecek. 

 

 

Haber Ara