Dolar

32,5201

Euro

34,8041

Altın

2.423,07

Bist

9.753,09

Fenerbahçe’den Mourinho bombası!

Edinilen bilgiye göre Fenerbahçe, Chelsea ile yollarını ayıracağı konuşulan Jose Mourinho için kolları sıvadı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-05 18:37:08

Fenerbahçe’den Mourinho bombası!

Pereira'nın istifa olasılığını düşünen Fenerbahçe, Chelsea'den ayrılacağı iddia edilen ünlü hocaya haber gönderdi. Mourinho'nun sürpriz girişime yaklaşımı ise herkesi şaşırttı.

Edinilen bilgiye göre Fenerbahçe, Chelsea ile yollarını ayıracağı konuşulan Jose Mourinho için kolları sıvadı. Sarı-lacivertli ekibin geçtiğimiz günlerde Mourinho'ya aracılar vasıtasıyla haber gönderip nabız yokladığı belirlendi.

Portekizli teknik adamın ise Fenerbahçe'nin ön görüşme talebine olumlu yanıt verdiği ve ocak ayında bir araya gelmeye hazır olduğunu söylediği kaydedildi.

10 MİLYON EURO VERMEYE HAZIR

Mourinho'nun Fenerbahçe'ye verdiği “Ocak'ta görüşelim” mesajı, devre arasında Chelsea'den ayrılacağının işareti olarak yorumlandı. Sarı-lacivertli kulübün, Mourinho'yu başka kulüplere kaptırmamak için elini çabuk tuttuğu bilgisi de kulislerde konuşuluyor. Fenerbahçe'nin 52 yaşındaki teknik adama, 6 milyon euro garanti para, 4 milyon euro da bonuslar olmak üzere yıllık 10 milyon euro vermeye hazır olduğu ifade edildi. Avrupa'da başarı isteyen Fenerbahçe yeni takviyelerle kuracağı “Rüya kadro”yu Mourinho'ya emanet etmek istiyor.

MONACO DA DEVREDE

F.Bahçe, Mourinho planları yaparken, Portekizli hocayla ilgili flaş bir iddia da ortaya atıldı. Buna göre Monaco, Mourinho için Chelsea'ye 50 milyon euro önerdi.

İngiliz kulübünün patronu Abramovic ise 100 milyon euro istedi. Monaco'nun, Chelsea'den “kovulması” söz konusu olan Mourinho için 50 milyon euro önermesi “son derece anlamsız” bulundu.

Haber Ara