Dolar

32,3877

Euro

35,0299

Altın

2.326,65

Bist

9.139,19

Fenerbahçe'de taşlar yerine oturuyor

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları son hızıyla devam ederken Sarı Lacivertli takımdan ayrılacak isimler de netlik kazandı.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-01-24 13:01:26

Fenerbahçe'de taşlar yerine oturuyor

Fenerbahçe'de Mesut Özil'in resmen neticelenmesi ile birlikte taşlar da yeniden karılmaya başlandı.

Yönetimden bazı kaynaklar ve kulise yansıyan bilgilere göre bazı futbolcularla yeni bir revizyona gidilmesi ve bazılarıyla da yolların ayrılabileceği söylentiler arasında. Bunlar arasında resmiyet kazananlar da yoğunluk teşkil ediyor...

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları son hızıyla devam ederken Sarı Lacivertli takımdan ayrılacak isimler de şekil kazanmaya başladı.

Fenerbahçe savunmayı da Attila Szalai ile güçlendirdi. Macaristan Milli Takımı ile gösterdiği performansla tüm dikkatlerini üzerine çeken genç savunmacı ile 4.5 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı.
Fenerbahçe'nin 2021-2022 sezonu için kulübüyle anlaşma sağladığı Bright Osayi-Samuel de ocakta Fenerbahçe'ye katılacak.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Kulübümüz, daha önce sözleşmesi 2021-2022 sezonundan başlamak üzere kendisiyle anlaşmaya vardığı 23 yaşındaki kanat oyuncusu Bright Osayi-Samuel'in transferinin 2020-2021 sezonu devre arasında gerçekleşmesi için oyuncunun kulübü Queens Park Rangers ile anlaşmaya varmıştır. Bright Osayi-Samuel, İstanbul'a gelip sağlık kontrollerinden geçtikten sonra kendisini 4,5 sezonluğuna renklerimize bağlayan sözleşmeye imza atacaktır." değerlendirmesi yapıldı.

Fenerbahçe, Osayi-Samuel'in ocak ayından itibaren Sarı Lacivertli formayı giyeceğini açıkladı. Bu gelişme, sakatlığı sebebiyle sahalardan 8 ay kadar uzak kalacak Perotti ile yolların ayrılacağı iddialarını daha da güçlendirdi.

Diego Perotti, sakatlığıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcu, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Sakatlığımla ilgili haberler doğru değil, dizimde bir sakatlık yok. Tendonumla ilgili bir ameliyat oldum ve mümkün olan en kısa sürede dönmek için tedaviye başladım." yorumunu yaptı.

Kemal Ademi'yle de yollarını ayıracağı iddia edildi. Ademi ile birkaç Süper Lig ekibinin ilgilendiği aktarıldı.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara