Dolar

32,3448

Euro

35,1194

Altın

2.309,79

Bist

9.079,97

Fener Es Es'i ezdi geçti

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe, Eskişehir deplasmanına konuk oldu.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-01-18 22:04:44

Fener Es Es'i ezdi geçti

Fenerbahçe baştan sona üstün oynadığı karşılaşmadan Fernandao ve Persie'nin golleriyle 3-0 galip ayrılmayı başardı.

Mücadelenin ilk 15 dakikasına Fenerbahçe çok baskılı başladı. Özellikle Markoviç ve Gökhan Gönül'le sağ kanadı etkili kullanan sarı - lacivertliler, bu dakikalrda aradığı golü bulamadı.

Karşılaşmanın 45. dakikasında Fenerbahçe sol kanattan Nani'yle atak geliştirdi. Eskişehirspor ceza sahasına sol çaprazdan giren Nani, Emre Güngör'ün müdehalesiyle yerde kaldı. Maçın hakemi Alper Ulusoy bu pozisyonda penaltı noktasını gösterirken, topun başına geçen Fernandao topu ağlara göndererek Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Eskişehirspor, skoru eşitlemek adına atak geliştirsede golü bulan Fenerbahçe oldu.

74'te Nani'nin ceza sahası dışından çektiği şut Boffin'den sekti. Kaleci Boffin'den dönen topa hareketlenen Fernandao, fırsatçılığını konuşturdu ve takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.

Fenerbahçe'nin 85. dakikada Volkan Şen'le atak geliştirdi. Ceza sahası sol çaprazından giren Volkan, boş pozisyonda bekleyen Persie'yi gördü. Hollandalı golcü topu boş kaleye göndermekte zorlanmadı ve Fenerbahçe, Eskişehirspor karşısında 3-0 öne geçti.

Karşılamada başka gol olmazken , F.Bahçe sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Eskişehirspor'da Alparslan ikinci sarıdan kırmızı kart görerek 64'de takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonucun ardından puanını 43'e çıkaran Fenerbahçe, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.Ev sahibi Eskişehirspor ise 10 puanla son sırada yer aldı.

Haber Ara