Dolar

32,4507

Euro

34,4814

Altın

2.475,49

Bist

9.619,22

'Feghouli ve Caner Erkin'e verilen cezalar fazla'

Galatasaray'ın Teknik Direktörü Igor Tudor, Sofiane Feghouli'ye 3 ve Beşiktaş'ın milli futbolcu Caner Erkin'e de verilen 6 maçlık cezanın fazla olduğunu söyledi. Tudor, ayrıca Gençlerbirliği karşısında güzel bir galibiyet aldıklarını da belirtti.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-11-04 08:46:58

'Feghouli ve Caner Erkin'e verilen cezalar fazla'


Galatasaray, Süper Lig'in 11. haftasında evinde karşılaştığı Gençlerbirliği'ni 5-1 mağlup etti. Müsabaka sonrasında basın toplantısında açıklamalarsa bulunan sarı-kırmızılıların Teknik Direktörü Igor Tudor, "Oyuncularımı tebrik ediyorum. Özellikle son iki maçtan sonra güzel bir galibiyet almak iyiydi. Bugün yeni şeyler vardı takımda. Genel olarak oyuncularımın gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ederim" diye konuştu.

"AYNI SİSTEMİN ARTILARI VE EKSİLERİ VAR"

Takımda yaptığı değişiklikleri riskli bulmuyor mu? sorusuna Tudor, "Her zaman aynı sistemle oynarsanız bunun artıları ve eksileri var. Artılar takım buna uyuyor. Diğer taraftan aynı sistemle oynarsanız rakipler ona göre hazırlanır. Artıları da eksileri de var" diye cevap verdi.

"FEGHOULI VE CANER'E VERİLEN CEZALAR FAZLA"

Trabzonspor maçında kırmızı kart gören Sofiane Fehgouli'ye verilen 3 maçlık cezayı da değerlendiren Hırvat çalıştırıcı, "Feghouli'ye verilen ceza fazla odluğunu düşünüyorum. Beşiktaş'ta Caner'e verilen 6 maçlık ceza da fazla. Bence ikisinin de daha az olması lazım" şeklinde konuştu.

"11 MAÇTA 2 KEZ 3'LÜ DEFANS OYNADIK"

İkinci defa 3'lü defansla oynadığını belirten Tudor, "Kim söylüyor 3'lü sevdiğimi. Fenerbahçe maçının ilk 20 dakikasında da 3'lü defans ile oynadık. Sakatlıktan dolayı da sistemi değiştirmiştik. 11 maçta ikinci sefer oldu" ifadelerini kullandı.

"1-0 DAN SONRA SKORUN VERDİĞİ REHAVETLE OYUNUN TEMPOSUNU DÜŞÜRDÜK"

Maça iyi başladıklarını söyleyen Tudor, "1-0 dan sonra skorun verdiği rehavetle oyunun temposunu düşürdük. Gençlerbirliği iyi defans yaptı. Özellikle orta alanda boş alan bulmak kolay değil, iyi kapattılar. O yüzden kanatlara taşıdık oyunu. Dikine pasları tercih ettik. Daha az pasla daha fazla koşu yapmayı planladık. Bu da oyunun skorunu değiştirdi" diye konuştu.

Hırvat teknik adam, Sofiane Feghouli için ise kendisinin üst düzey bir futbolcu olduğunu ve iyi bir performans sergilediği söyledi.

GENÇLERBİRLİĞİ CEPHESİ

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Galatasaray ile aralarında fark olduğunu söyleyerek, "Bazı zamanlarda boyunuzun ölçüsünü görmek iyi oluyor" dedi.

Gençlerbirliği, Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda karşı karşıya geldiği Galatasaray'a 5-1 mağlup oldu. Mücadele sonrasında basın toplantısında konuşan kırmızı-siyahlıların Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "İki takım arasında fark var. Bunu söylerken takımımın kötülüğünden söylemiyorum. Atmosfer, oyuncu kalitesi maçı belirliyor. Yediğimiz erken bir gol var. Bizi yıkan ilk devrenin sonunda yan toptan gelen gol. Bireysel hataları kaliteli oyuncular çözüyor. Kaybederken bazı şeyleri görüyorsunuz. Yenilebilirsiniz ama disiplinsiz oynamanıza gerek yok. Buradan çıkaracağım dersler var. Bazı zamanlarda boyunuzun ölçüsünü görmek iyi oluyor. Ben be oyuncularımın buradan ders çıkaracağız. Lig gittikçe daralıyor. 6 maçımız var. 24 yaş ortalamasıyla oynayan bir takımım var. Daha önce Başakşehir ve Beşiktaş maçında yaptık. Bundan sonraki maçlarda da iyi yapabiliriz. Diğer maçlarda daha disiplinli oynadık. O maçları iyi oynadık yedik. Bizim takım kadro olarak alışık. Bu kadronun ne yapacağı belli olmaz" diye konuştu.


Haber Ara