Dolar

32,5160

Euro

34,8202

Altın

2.425,65

Bist

9.695,21

Fazla güneye inmeye gerek yok!

Marmara da doğal güzellikleriyle tatilcilerin alternatif beklentilerine karşılık verebiliyor...

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-07-26 14:34:51

Fazla güneye inmeye gerek yok!

İstanbullular yoğun bir çalışma atmosferinin devamında özlemle izin ve tatil sürecine hazırlanırken alternatif rotaları da radarına almış durumda.

İnsanlar güneye kadar inemese de bulundukları bölgede alternatif tatil yöreleri de mevcut.....

Marmara Denizi'nin en berrak hali ve incecik kumlu sahilleriyle Erdek, güneydeki tatil beldelerini aratmayacak güzelliklere sahip.

Mudanya'nın 11 km uzağında, Marmara'ya kıyısı olan şirin bir beldemiz olan Trilye eski bir Rum Köyü'dür. Kırmızı kiremitli çatılarıyla göze çarpan Trilye, dar sokakları, tarih dolu mekanları ve sahil boyuyla muhteşem bir görüntü çiziyor.

Mavi ve yeşili uyum içersinde bulabileceğiniz bir kıyı kasabası Kıyıköy. Doğal güzellikler arasında, şehrin kalabalığından uzakta, huzuru ve mutluluğu yaşayabileceğiniz neredeyse evinizin hemen yanı başında bir sahil kasabası.

Enez, Marmara Bölgesi'nin en güzel sahil kasabalarından biri. Denizi tertemizdir. Harika bir denizi kumsalı olan, buram buram huzur kokan ve kafa dinlemek için birebir olan mis gibi bir kasabadır.

Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı olan Karabiga, güzelliğiyle göz dolduruyor. Tarihi antik çağlara kadar uzanan Karabiga, özellikle doğal güzellikleri ile tanınır.

Haber Ara