Dolar

32,3739

Euro

35,1007

Altın

2.324,58

Bist

9.079,97

Fatsa'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü törenlerle kutlandı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-30 11:30:29

Fatsa'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı
Ordu'nun Fatsa ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü törenlerle kutlandı.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen programa, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Garnizon Komutanı Teğmen Turan Arıkan, Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Cumhuriyet Başsavcısı Selamattin Bayçelebi, Fatsa İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yarbay Halit Gülten, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Fatsa'da görev yapan komutanlar, daire amirleri, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Fatsa'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı. Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığının Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Askerlik Şubesi Başkanı Teğmen Turan Arıkan yaptı.

Düzenlenen programda öğrenciler şiirler okurken, Fatsa Halk Eğitim Merkezi Folklor Grubu da bir gösteri yaptı. Program, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı'nın makamında tebrikleri kabulü ile sona erdi.
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara