Dolar

32,3310

Euro

35,1140

Altın

2.309,53

Bist

9.079,97

Fatih Terim: İstediğimi alırım

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, A Milli Futbol Takımı'nın 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda oynayacağı Ukrayna maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-05 19:33:54

Fatih Terim: İstediğimi alırım

Terim, son günlerde basında çıkan haberler hakkında; "Size servis edilen bazı haberler nedeniyle bugün burada patlamamı, kızmamı bekliyorsunuz biliyorum ama, beklentiyi karşılayamacağım. Planların bir parçası olmayacağım gibi, planların aleti de olmayacağım." dedi.

MESELE ŞAHSİ DEĞİL

Son günlerde kadroya aldığım ya da almadığım oyuncular için haksızca ve karalayıcı ifadelerden derin üzüntü duyuyorum. Kendi açımdan gerekeni söylemişken, meselenin şahsi olmadığını dile getirmiştim. Kadroya aldığım, almadığım oyuncular bu ülkenin birer evlatlarıdır. Neler yaşanıyorsa yaşansın, kimseye haksızlığa seyirci kalmam.

CANER ERKİN'İN MİLLİ TAKIM'A ALINMASI

Fatih Terim, Caner Erkin'in Ukrayna ve İzlanda maçlarının aday kadrolarına çağrılmamasına rağmen Hasan Ali Kaldırım'ın yerine alınmasıyla ilgili sorulan soruya; "Caner'i ben istedim o da rahatlasın diye. Belki Hasan Ali iyi olsa hiç almayacaktım. Bunun hesabını milli takım hocası vermez. İster öyle alırım, ister böyle alırım. Caner'in sağlık durumu da var. Doktorlarımız görüşüyor. Bugün ilk defa antrenmana çıkacak" cevabını verdi.

ARDA TURAN'LA İLGİLİ SORU ALMADI

Öte yandan Terim açıklamalarının ardından; "Kadroda olmayan oyuncularla ilgili soru almayacağım." dedi.

Haber Ara